cipra avında yazın egri liman ve benzeri yerleri tercih ediyorm cunku cok derin degil ve sıglık alanları tercih ediyorm diz usutune kadar girip ruzgarı arkadan alarak 4-5 metre atınca yakalanma cok zevkli oluyor ama puf noktası fırdondunun onune cok cok ince misina kullanmak birazda sesiz olamak
tebrikler dostum ve hoşgeldin koordinatları aldım en kısa zamanda biz orda olacağız heralde teşekkürler böyle haritayla falan çok iyi olmuş yawwwww RASTGELE.......
Tüm forumdaki arkadaşlara merhaba...Ekip olarak aranıza katılan üyelerden biriside benim , Çok güzel ve neşeli geçen bir hafta sonu oldu bizler için, bu hafta üst üste 4 çıpra tutmak oldukça zevkliydi , bundan sonra daha sık görüşmek üzere herkese ratgele... Şansınız bol, kısmetiniz büyük olsun...
altaki resimdeki gibi ama 2li kısmı kesiyorum 2 kol oluyor kısa kalan ucu da uzun tutup oraya 3. kol olarak iğneyi baglıyorum
Hoşgeldiniz Balıklarınızla birlikte oldukça hızlı bir şekilde giriş yaptınız. Tebrik ediyorum.Paylaşımlarınız için de ayrıca teşekkürler
yorumlarınız için cok teşekur ederim arkdaslar bizde herhafta balık avı oluyor hemen hemen bundan sonra devamlı atarm, daha oncekileri de atarım bu seneye ait onlarca balık avım var
izmir de olupta sizle avlanmayı cok isterdim mutlu... cok güsel bir av olmuş... afiyet olsun... istanbuldan sevgiler...
kardeş sen ne yapmışsın oyle balıkları boğmuşsun herkesin kısmeti böyle olur inşallah maşallah,maşallah
Güzel bir av güzel ortam tebrik ederim ve ayrıca paylaşım içinde teşekkürler devamının gelmesi dileğimle bahtınız açık avınız bereketli olsun
Izmir Eğri Liman Raporu 2 Bu hafta ben,berke, ibrahim ve mustafa arkdasim tekrar eğri limana gittik, yem olarak mamun, teke, borukurdu ve sülünes kullandık resimdeki yakaladığım kefali, eğri liman cok esince Karareise döndüğümüzde kendimize ait çektim kefal sistemi ile cektim herkese iyi haftalar
mutlu merhaba bu haritayı hangi program veriyor merak ettim herşey çok net yer isimleri felan yazıyor google earth benzeri ama daha çok iş yapar hangi program olduğunu söylersen bizde indirip kuralım programı. teşekkürler