izmir fotoğrafları

Konu, 'Genel Konular' kısmında almora tarafından paylaşıldı.

1. gelibolu erhan

gelibolu erhan

Favori Kamış:
    olta zipkin
    En İyi Avı:
    levrek kofana
    izmire selam....

o parkin acilisinda orda idim vallahi de billahi.. top patlamalari aksam sahilde cekirdek yemeleri.. sonra da tatlicida dondurma... heyyy be ne gunlerdi...

eline saglik guzel anilari koydun gene önume resimler sahane..

2. resimler değil mesele şehir şahane de ondan :D :D tekrar beklerız buralara:D

3. gelibolu erhan

gelibolu erhan

Favori Kamış:
    olta zipkin
    En İyi Avı:
    levrek kofana
    izmire selam....

o ayri konu... ama gelmek icin yaz tatil gunleri bekliyoruz..
    mesela en bildigim eskihisar camii mennan... kara dut dondurma keskul... önce kelle tandir yerdik.. hemen kemer altinda.. veya karisik tursu.. veya efes otel arkasinda la foli vardi... sahane italyan yemekleri.. veya kumru... elde ayran,,üf beee ordan hilton arkasi gumusculer ,, kitap dergi.. ne yaptin sen yaaaaaaaaa...

4. aliterzi_06

aliterzi_06

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 8,350 - turna 12,250
    Özlem kardeş İZMİR'e hiç gitmedim.
    Ama bu resimlerden sonra oraları gezmiş kadar oldum.
    Paylaşımın için teşekkürler...:)

5. pterois volitans

pterois volitans

hele birde fuarda açıldıktan sonra deymeyin izmirin keyfine

6. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Son düzenleme: 17 Temmuz 2007
  7. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    mehmet abim son noktayı koymuş valla söyleneck başka söz yok....

8. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
  9. :D :D :D :D

10. çok haklısın mehmet abicim

11. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    teşekkürler Özlem hanım...
    Üç hafta önce İzmir'deydim...
    Işığın kenti...
    ve her ne kadar güneş doğudan da doğsa önce Aydınlık olan İzmir...
    Gerçi bu sefer İzmir de Mordoğan da kıskandı bendedn balıklarını, bikaç küçük ısparoz ve lidaki ile bir trakonya bir de mığrı tutabildim ve geri verdim kendisine...
    Ama bir dahakine emanetlerimi geri alacağım İzmir'den...

12. ilgilendiğiniz için ben tesekkür ederım .tekrar beklerız mordogona umarım bu kez istediğinizi alırsınız:) :)

13. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    levrek3 kilo ahtapot 3 ve altı
    bi de körfezimiz temiz olsa 40 mt pislik var diyorlar ama ben hala balık avlıyor ve yiyorum ne olursa olsun 1 kg çipura da çıkardılar bence temiz :d

14. Siz körfez de mi avlanıyorsunuz :confused:

15. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Özlem sen ne yaptın ya...?
    Milleti galeyana gatirecen , her kez izmire akın edecek. Zaten biz sığmıyoruz burda.

Canım Kardeşim , şaka bir yana .... Ne iyi etmişsin de bu çalışmayı yapmışsın. Eline==Emeğine sağlık.

Sen "izmir im izmir im güzel izmir im" diye sıloganını atmışsın ama , Yalçın Abi'nin de bir sıloganı var ; Ne biliyormusun? "CANIM İZMİRİM" diye....

Gerçekden de Ahmet Abin bam teline dokunmuş "İZMİRLİ OLUP ; İZMİRİ YAŞAMAK GEREK"

Sağlıcak la kal.......

16. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    valla ahmet abi yazın bizim karşıyaka sahilinde yer bulamaz sın avlanana balıkçı çok ağustostan sonra çipura lida ki karagöz bol bol kefal çıkıyor levrek de çıkıyor bi de şu karşıyaka iskelesinini altına dalan adamı bi yakalarsam geçen sene mayıs ayında taksici yalçın abiyle balığa çıktık karşıyaka iskelenin soluna kalan tarafında balık yok tu ama muhabbet vardı:D birden iskelenin altında bir ışık belirdi yalçın abiyle baka kaldık nedir ne deyildir derken iç sulara ağ atan teknelerden atlıyor fln dedi yalçın abi teknede tek kişi yakalanınca ceza yemezler dedi ben dedim bu kesin dalıyor abi bak gör baktım ışık kapandı sonra bir baktım iskelenin hemen yanında bir kaya parçası var bastı üstüne çıktı dalğıç elbisesi elinde fener ama zıpkın palet yok anlam veremedik bize baktı korkaka gözlerle tabi biz don yaşıyoruz o an :D bakıyoruz bön bön anlam veremeden git ti telefon kulübesinini oraya t sırt ününü içinden
    telefonunu çıkardı ve birini aradı 1 dakka geçmeden bir doblo geldi o üstüne basıp çıktığı kayalığın üstünden elini uzatarak balık dizgisini aldı zıpkınını aldı dizgide 6 kocaman levrek vardı bindikleri gibi kaçtılar anlam veremeden öylece baka kaldık canını hiçe sayarak iskelenin altına dalan bir adam ve o balıkları ne yapıcak meçul artık biz mi yeriz bilemem hale götürüpde satarda :D amam çok ilginç bir olaydı anlatmak istedim başınızıda ağrıt tım :) ama körfezde iskeleyi ağla çeviren gördüm kyıya çevirme ağ atan gördüm sahil güvenliyi aradım gelmediklerini de gördüm :s:s

Son düzenleme: 19 Temmuz 2007
  17. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    bu arada özlem abladan özür diliyorum açtığı konu harici bir yazı yazdım ama içimden geldi resimler çok güzel bir başkadır izmir izmirli olmak ayrıcalıktır bence resimler anlatıyor zaten izmirimizin güzelliklerini

18. kskkörfez35/5kost

kskkörfez35/5kost

Favori Kamış:
    zıpkın,olta
    En İyi Avı:
    bende bir iki resim koyucaktım ama üstüne bırakıyorum yazının resim açılıyor başka bi sayfadan anlamadım git ti

19. Denizlerde amatör balıkçılık
    MADDE 11-
    (6) Denizlerde gece zıpkın ve sualtı tüfeği ile avcılık yapılamaz. Sualtı tüfeği ile yapılacak avcılıkta ışık kaynağı kullanılamaz.

Yer yasakları
    MADDE 12-
    (6) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde her türlü su ürünleri avcılığı yasaktır.

Detaylar için TIKLA;)