!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. tamam ankaradanda gelen var tam bir türkiye karması olacaz galiba (milli takım):D gelin bekleriz detayları melireis yazar :)reis çuprayı duyan geliyor:D

2. hasan artık bizede dalma işini öğretirsin :) yada biz oltayı atarız sen dibde iyneye balıkları takarsın:D

3. FATİH GELMENBİ ÇOK İSTERİM BUNU KOY BİR KENARI :)..

Sorularına gelince...
    şöyle söyleyim 15-16 temmuz,c.tesi gelirsen ister pansiyonda kalabilirsin hamdiyle beraber istersen cadırda... cadırlar 2 tane 2 kişilik ,yanlız uyumayı düşünmüyoruz diyebilirim, tam kesinleşmesede %80 seferihisar ön etütleri yapıp karar verme aşamasındayız olursa bi aksilik çıkmazsa yarın ümit ,ben ,ahmet abi ile birlikte bir ar-ge yapacağız(kesin değil), bizi bulman konusu kolay neyle geleceğini söylersen iyi olur ona göre bir şey söylerim, avlanma konusu ise acemiler daha çok avlanır derler tatlı su yada deniz
    farketmez sabırlı olurmuyuz (hiç bilmiyorum:D:D:D, oluruz tabiii:D), oltanı kap gel yeter ama yanında kazak getirmeyi unutma gece soğuk olur kıyı... gelecekler %100 belli olsun ve yer işide kesinleşsinki sanırım çarşambaya kadar kesinleşir..bütün proğramı buradan duyuracağım saat saat ..sen tlf yaz bana özelden gönder ;)

4. HAMDİ MİLLİ TAKIMI topluyoruz iyişallah :D , durumu müsait olan her dostumuzu bekleriz :)

5. bu takımda ben yanlızca kaleci olurum baştan söyleyim arkaşlar.....:) :) :)

6. Bende Defansin Göbeğinde Oynarim Ön Libero..: )

7. arifkara

arifkara

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    12,5kg. PULLU SAZAN
    arkadaşlar
    rast gelsin
    ALLAH balığınızı eksik etmesin

8. Sağolasın kardeş...sanada rast gele. Acaba siz hangi mevkide top oynuyorsunuz:eek: Yoksa karşı takımın Forvetimisiniz.:confused:

9. arifkara

arifkara

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    12,5kg. PULLU SAZAN
    seyirci seyirci:) :D

10. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    valla gelmeyi cok istiyorum inşallah bende seyirci olmam

11. Erdem Seni Biz Hakem Yapalim Mi? Tarafsiz Olursun Ne Dersin Arkadaşim.

12. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ahmet abi oyle deme gelmeyi okadar cok istiyorum anlatamam inşallah gelirim(birde işin ucunda cimbomlu olmak var):)bakalım hayırlısı

13. ERDEMİM ,canın sağolsun :) , gercekten gelmeni çok isterim gelemesende canın sağolsun demekten başka söyleyecek sözüm yok :( :( ... AMA AMA Bİ GELME SEN Bİ GELME SEN SENİ FANATİK CİMBOMLU YAPACAĞIM HEMDE AVATARINI DEĞİŞTİRİP CİMBOM ARMASI YERLEŞTİRECEĞİM PROFİLİNE :D:D:D

14. reis o zaten dünden razı cimbomlu olmaya:D

15. simendifer

simendifer Sennur

Ohoooo siz daha şimdiden offside durumundasınız arkadaşlar :D Ne bu daha yer belli değil yurt belli değil, evimizde mi oynayacağız, deplasmanda mı ? :p Hele şu yeri bir belirleyin önce konuya dönün :D Ondan sonra bakarsınız forvet misiniz, libero mu, kaleci mi diye :p

16. walla ben gideceğim artık nereye götürürlerse götürsünler canları sagolsun:)

17. desene bıkmış fenerden :D:D:D

SENNUR , biliyorsunki biz bir işe giriştikmi sonunu getiririz ;) , yer belli olmasada YERDEN ÇOK NE VAR BURASI İZMİR KARDEŞİM ...SAYIMMMI??

ÇEŞME, ÇEŞMEALTI, URLA, FOCA, K.ADAASI , GÜMÜLDÜR, AHMETBEYLİ, SEFERİHİSAR, ZEYTİNELİ, BALIKLI OVA, KARABURUN, MORDOĞAN VS....
    anlayacağın yer çokluğundan şaşırıyoruz :D:D:D

18. reis mordaganı listeden çıkarsak nasıl olur malum :D

19. simendifer

simendifer Sennur

Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar, ben kaçtım...

20. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    canın sagolsun melih abi

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.