!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ÖMER ... güzün aydın kardeşim umarım başarılı olursun :)

2. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    14.2 kg lık Kılıç (hiç gelmeyecek sandım)
    Hepinize çok teşekkürler...

Hepinize çok teşekkür ederim. Temennileriniz beni çok mutlu etti. Ama şu büyük günde beraber olunca daha mutlu olacağım :rolleyes:

3. az kaldı ömer şafak 5 :D

4. YER KONUSU KESİNLEŞTİ :) gideceğimiz yer ÇEŞME ZEYTİNELİ
    PROĞRAMA GÖRE KATILACAKLAR LÜTFEN BİLDİRSİN ..bazı sebeblerden dolayı malesef iki grup halinde gidip orda buluşacağız, gelmek isteyen dostlarımızın alttaki proğrama göre, karar verip bildirmelerini önemle rica ediyorum..

PROĞRAM

15 TEMMUZ CUMARTESİ SABAH 09:00-09:30..... İLK GRUP BULUŞMASI
    MELİH_REİS....HAMDİ.....GÖKAY(ISKARMOZ35)....HASAN(ZIPKIN)

15TEMMUZ CUMARTESİ GECE 12:00-12:30....İKİNÇİ GRUP BULUŞMASI
    ÜMİT(BiGFiSH )VE ARKADAŞI SUAT......AHMET ABİ(birahas)

5. evet abi güzel olmuş program ..hadi bakalıms hayırlısı..

6. program güzel hayırlısıyla kazasız belasız mutlu bir şekilde bitirmek dileyiyle..

7. evet...artık gereğiye cumartesi gününü beklemek kalıyor, şafak 4

8. HADİ HAYIRLISI...Evet dostlar gelen varsa acele etsin ... BİRAN ÖNCE GRUPLARI OLUŞTURALIMKİ PROBLEM ÇIKMASIN

9. Melih reis, ufak bir düzeltme yapmak isterim. Zeytineli ÇEŞME'ye bağlı bir yer olmayıp, URLA'ya bağlı bir yerleşim yeridir. Sonradan aramıza katılacak arkadaşlar olursa yanlış yönlendirmemek için kabaca bir tarif etmek isterim.

Zeytineli
    Çeşme otobanın üstünde yer alan Zeytinler çıkışından sonra sol tarafta yer alan Uzunkuyu'dan sonra eşsiz doğaya sahip orman yolundan geçtikten sonra karşımıza çıkan yerleşim yeridir.

10. zeytineli plajına inmeyeceğiz değilmi ? orada balık tutmak imkansız gibi ara yoldan diğer koya gideceğiz bozuk olan yol var 7 km oarası olması lazım iki hafta once yolu bilmediğimiz için plaja inmiştikte okadar sığ ki 200 mt atsan : ) yinede su 50 cm de : )

11. ümitciğim, bölge hakkında bilgisi fazla olan sensin nerede balık varsa bizi oraya götür. Çipura, Lidaki, Mırmır, Barbun, Levrek harici balık istemiyoruz.

12. ewet bende birahasa katılıyorum çipura...:D bigfish ümidimiz sensin..:D

13. abi zaten biz gece geleceğiz erken gidecek gruptan gökay abim orayı biliyormuş sanırım biz oranın adını cok duyduk ve akşam öyle apartopar cıktık gece karanlıkta zeytin eli plajjına girdik yanlışlıklaa: ) bu gideceğimiz yer alternatif diğer bir yol.. bakalıms ne olacak plaj değil oarası saklı bir yer ..

14. balık olduktan sonra fizan bizim için herhalde : ) en yakın yer anlamına geliyor :)

15. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    Selamlar...Yer kesinleşmiş hele şükür. Herkese hayırlı uğurlu olsun.Zeytineli... şimdiiiii...
    1-oraya gitmeden önce bir yerde buluşupda mı gidecez? evetse orası neresi?
    2-orada yem bulma şansımız var mı yoksa herkes gelirken getirsin mi?
    3-balık avı haricinde piknik,denize girme olayları olacak mı? ona göre tedarikli gelelim :D
    4-oradaki hava durumunu öğrenebilir miyiz? ve esen rüzgara göre sahilin konumu. (rüzgarı karşıdan mı alıyo,yandan mı, geriden mi???)
    5-:confused: başka soru gelmiyo aklıma şimdilik bu kadar...

görüşmek dileğiyle...

16. PİLAJA GİTMİYORUZ MERAK ETME:D . .. karşı koya gideceğiz ;)

17. valla ömer sınavdan çıktıgın belli oluyor ahmet çakar gibi sıralamışsın soruları...:D

18. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    :D :D :D napalım hamdi abi...sınav psikolojisi dedikleri bu olsa gerek :D :D

19. ÖMER KESİN GELİYORMUSUN?? GELİYORSAN..

1-Seni seferihisar yol ayrımından alırız sabah gelirim diyorsan bizimle akşam gelirim diyorsan ahmet abiyle seni alacağımız saati kararlaştırırız.
    2-yemi biz narlı dereden alacağız
    3-kesin bir yemek yine artı herhalde denize gitmişken denizede gireriz ;) yün kazak almayı sakın unutma
    4-o konuda bizde açiziz işimiz ALLAHA KALDI ...:D
    5-aklına takılan bir şey olursa beni tlf araya bilirsin sanırım sana vermiştim

20. arkadaşlar bu arada kuşların bana söylediğine göre ahmet abi baglama çalıyormuş artık orayada getirir heralde ne dersiniz arkadaşlar.....;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.