!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. oldu olacak bir de saz heyeti kuralıms cupralar ozaman bizm yakalamıza gerek kalmadan halay çekmeye plaja gelirler :) olmaz mı : )

2. valla ümit denemek lazım bu arada sesin nasıl assolist sen ol....:)

3. vallah iş benim sesime kaldıysa ozaman balığı unutunn bütün balıklar izmiri terkeder buna emin olun : ) nediyeyim :) oldu olacak fasılda ünlü birini getir gelirken : )

4. ahmet abiden ses yok bakalım o baglamayı getirecekmi...?
    :confused:

5. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    14.2 kg lık Kılıç (hiç gelmeyecek sandım)
    tamam melih abi, ben seni telden ararım. bir aksilik çıkmazsa kesin gelecem...

6. ne ne... kim bişeymi dedi.. o kuş kim? bağlamamı? valla ben kimseye bişey demedim çalarım gibilerinden. Sanki banada erdem çalıyorum dedi gibi geldi ama bende bağlama var siz isteyin getireyim. Ama benim tecrüben yok 4-5 parçayı kendimce çalabiliyorum okadar. Ha birde botun üstünde hiç bağlama çalıp balık tutma tecrübem yok no göre:) :)

7. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    14.2 kg lık Kılıç (hiç gelmeyecek sandım)
    hasan abi sende geliyormuşsun. acaba dalış takımlarımı da götürsem mi?:rolleyes: dalar mıyız beraber???

8. valla ahmet abi profiline bi bak istersen orada yazıyosa biz anlamayız çalarsın artık :D

şöyle kopyalıyayımda değişmesin...
    Hobileri:
    Kıyı Balıçılığı,Bilgisayar,Bağlama(Müzik)

9. AHMET ABİ ,fena yakalandın hadi bakalım bağlamayıda getir :D:D:D ben şimdiden resimlerin süper çıkacağını düşünüyorum ohohoh bağlama rakı balık karpuz peynir :D:D:D

10. Tamam arkadaşlar, desenize tam cümbüş var isterseniz birde darbuka getireyim nedersiniz....

11. arkadaşlar bu yazıları gördükten sonra istermisiniz tüm site ordaymış....:D

12. melih reis,
    yem olayını anladığım kadarıyla siz çözeceksiniz. Fakat ne tür yem alacaksınız? Birde 2 grup olarak bizler geç saatte gelirken taze yem getirelim mi?

13. ahmet abi simdi seni arıyordum valla unuttum abi bir dakika hem arıyorum ..

14. biz yem alıp gidelim nede olsa siz geç saatte geleceksiniz gelirken tlf laşırız, bizdeki duruma göre ben size almanız gereken var yada yok belirtirim ;) , ümit yemciyi biliyor nede olsa :)

15. Tamam Melih, siz bize duruma göre yön verin.

16. Olata takım konusu

Arkadaşlar avımızı botlarla yapacağimız için olta durumunu gündeme getirmek istedim....

botla avlanmak için ya kısa kamış olması lazım yani 1.40 -1.50 gibi yada el oltası ile malesef, büyük kamışla avlanamayız..
    ÖNEMLİ bir uyarıda muhakkak HAVLU getirin bot patlarsa vay halimize :D :D
    BİLĞİLERİNİZE;)

not: olta durumunu belirtmenizi rica ediyorum ona göre tetbir alalım

17. Olta durumu derken getireceğimiz tüm oltalarımızımı kast ediyorsunuz. Yoksa bottan kullanılabilecek oltaları mı?

18. Ben Toplamda Üç Olta Ile Geleceğim .. Ikisi Deniz Biri Uzun Kiyi Kamiş 2.10 Ve 1:150 Olmak Üzere Iki Kamişim Var... Botta Kullanilabilecek Olanlarini Hazrilayacağim Bu Akşam Malzzemeciye Gideğim Bir Şey Isteyen Varsa Söylesin ? Ona Göre ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 11 Temmuz 2006
  19. Gecedenmi Acilacağiz Botla Sabah Mi Nasil Olacak Gece Mangalda Ben Kiyidan Deneme Yaparim : ) Mangali Boş Birakmam : )

20. ümit mangalda nöbetleşe dururuz merak etme şu balıkları tutalımda....:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.