!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Bende toplamda 4 kamış getireceğim, 2 tanesi bot için (1,80 - 2,10) 2 tanede kıyı için olacak. Ümit bana iğne alabilirmisin (zeytineli'nden çıkanları tahmin ederekten 1 Paket) Ayrıca hamdi beyin isteği üzerine kısa sap bağlama ve darbuka....

2. ahmet abi artık botta biz çalarız ümit söyler balıkları çekeriz...:D

3. BİRDE uzun hava patlattımı o sen ozaman bak : ) ahmet abim sen nasıl iğne istiyorsun 496 mustad 1,2,3,4 hangisinden ? zeytineline cupraya gideceğiz ama ? belli olmaz hangi balığın geleceği : )

4. zahmet olmassa 496 2 olsun

5. Hamdicim sakii kim olacak o zaman....Bence en uygunu melih, isterseniz bugünkü resimdeki gibi deneyebiliriz bizde. Hatta TV'deki balık kanalında tatlı su avında kullanıkları şamreller var içine giriyonsun paletlerle, sağ tarafa oltaları soltarafa nevaleleri alır açılırız.

6. Arkadaşlar ben 2 adet kıyı kamışı 1 adet bot kamışı 1.50 ,2 adette el oltası getiriyorum..gece hava yatarsa botlada çıkabiliriz duruma göre ;)..haaa fenerbende iki tane var sizlerdede olan varsa getirin

7. abi olabilir uyar vallahi...:D

8. maşallah oda güzel olur ben öyle yapayım simdi bizim firmanın arabalarının bir tanesinin .. yedeklerinden bir şamdrel alayım kendime : ) ondan sonra hem oyur hem avla : )

9. bende de bir bot olacak, yanlız benim bot 2 bilemedin 3 kişi alır ve altı ahşap olmadığından benimle açılacaklar giyimlerini ona göre hazırlasınlar. Bende şarjlı fener var 5 saat gidiyor.

10. ümit ondan sonra resmini çeker sitenin anasayfasına koyarız altınada BİGFİSH yazarız...:D

11. süper yaaa... arkadaşlar bu c.tesiye kadar zaman nasıl geçecek

12. izmire geldiğinde daha iyi anlayacaksın zaten : ) neden ismimi sürekli değiştirdiğimi en sonunda bu ismi koyduğumu : )

13. hıımm şimdi merak ettimm...:confused:

14. : ) : ) : )

15. Hamdicim ben sana şöyle bir açıklama getireyim kardeşim :D ümit bota tek başına binecek :D:D

16. hıı anlamalıydım zaten mangalı beklerim dediğinde :D :D

17. Abi ozaman ümit işyerinden şamrel getirsin zaten bizim zıpkıncı arkadaşların elbisesi vardır onları giyip öyle avlansın Hamdi kardeşimde mangalın başında işi götürsün.

18. abi benim çipura tutmam lazım tutmadan gelmem....:eek:

19. Tamam abi ümit mangala devam ettsin, ama sonra istanbullardan neyim geldim aç bıraktılar demek yok ona göre (ümit bunları okuduğunda 3 ümüzü ne yapacak düşünün bakalım???):D :D

20. walla ben sizlerin yalancısıyım birde misafirim artık siz düşünün....:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.