!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. erdem ya benim bi suçum yok valla ahmet abi ile melihreis in komplosu bensadece fikir beyan ettim...:eek:

2. abi ne komplosu, nerden çıktı bu şimdi Şunun şurasında balık partisi yapacağız.Kadro basit,

mangalda; ümit
    saki; melih
    bağlama ben
    darbuka; hamdi

diğer arkadaşlarda çipuraları yakalacaklar...tamam işte

3. ahmet abi ümit konusunda .....:D

4. Diğerleride arkadan KORO olarak eşlik ederler artık :D:D

5. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    Boyle Komploya Can Kurban

6. balıkavı.net çok sesli korosu ....

7. Çokkk... Pardon kardeş, akşam ümit siteyi açtığında ne olacak bende bilmiyom. Ama bu işte üçümüzde parmağı var. Artık kendimizi nasıl affettireceğiz düşünün....:confused: :confused:

8. abi sevdiğimizden ya :) birşey demez bize ....

9. Melih senin önerin nedir? Bize bir yol göster...

10. Bilmezmiyim arkadaşım. Bizler burda aile gibi olduk.

11. insan sevdiği ile uğraşırmış :D bakmayın siz onun cüssesine altın gibi kalbi vardır benim kardeşimin ,kızmaz o böyle şeylere :D UMARIM :eek: :D

12. ıskarmoz35

ıskarmoz35

Favori Kamış:
    rapala ,dip oltası
    En İyi Avı:
    ıskarmoz(barakuda) 2.170 kg çipura 860gr
    ıskarmoz35

selam arkadaşlar c.tesi mersinli koya gelecek arkadaşların dikkatine bottan avlanmak için takım hazırlarken iyneleriniz özellikle 496 mustat 5 numara 4 numara hırsızlı takım beden 0.40 eteklerde 0.30-veya 0.35 kullanın eteklerin arası 10-15 cm yi geçmesin herkez 4-5adet yedekli takım yapsın fırdöndüyüde 2 metre kadar yukarıdan bağlayın çekerken iynenin geldiini erken anlamak için bota batmasın diye yem birtek sülinez iş yapıyor hiç başka yem almaya gerek yok kıyıdan atarsanız boru kurdu vede mamun iynede yine 496 mustad 3 numara olsun sormak istediiniz birşey varsa mail atın yardımcı olayım av veya bölge hakkında HAYDİ İZMİR BALIKLAR BİZİ BEKLİYOR:D :D :D :D

13. ıskarmoz35

ıskarmoz35

Favori Kamış:
    rapala ,dip oltası
    En İyi Avı:
    ıskarmoz35

bu arada bot getirecek arkadaşlar birer capa da temin edrlerse iyi olur hava sert olursa tek çapa yetmez ipi kalın tutmaya gerek yok naylon çamaşır ipi iş görüyor derinlik 30-35 kulaç

14. orada hangi balıklar var daha önce denedinizmi...?

15. Sevgili gökay, bölge hakkında bilgin var anladığım üzere peki neler çıkıyor genelde mesala zargana takımı hazırlayalım mı?

16. Arkadaşım bu kadar olur yani ayni şeyi düşünüp aynı anda yazıyoruz. Olmaz böyle bişey yaa...

17. abi valla ben de enterı bastım bi baktım aynı şey gülümsedim kendi kendime kalbimiz birmiş...:)

18. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    ahmet abi siz şimdi orda aynı balıgı tutarsınızda :)valla kalp kalbe karsıymış bende sasırdım biran aynı soruyu gorunce

19. ıskarmoz35

ıskarmoz35

Favori Kamış:
    rapala ,dip oltası
    En İyi Avı:
    ıskarmoz35

hava durgun olursa zargana bayaa yakalanıyor ama onlada aşaada balık olmayınca uğraşıyorsun ben 0.18 misinanıo ucuna çok ufak iyne bağlayıp sülinez le avlıyorum çıkan balıklara gelince başta mercan gece sırf mandagöz mercan(piçmercan)bol şekilde çıkıyor artı karagöz çipura gopez izmarit akya palazı barbun ıskarmoz haa bide ben bir fok yakaladım vede ahtapot

20. abi desene akvaryum gibi biryer orası... tamam üstad tüm takımlardan bolca hazırlamalı ne olacağı belli değil gibi....

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.