!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Tamam, kardeşim bizdemi Hamdi gibi kendimizi affettirmek için sana bişeylermi alalım. Sen ne istersin söyle... :confused: :confused: Helalinden 100'lük tekir çalışır....:) :) :)

2. ben sizleri bir göreyim takılmak naıl oluyor gösteririm sizrahat olun siz benim cenemi duymadınız daha melih reis iyi bilir sonra kızmak yok baştan söyleyeyim :D:D:D:D:D göreceğiz :) bakalıms : )

3. Yaa Hamdiciğim yandık galiba baksana adamın şakası yok gibi:confused: :confused: ne yapsakta gönlünü alsak, ben 100'lük tekir teklif ettim onumu bile beğenmedi...:) :) :) :)

4. Abilerim Siz Düşünün Artik ..ben Bir Şey Demiyorum Son Cümlemide Yazdim Sizinle Ilgili Görüşlerimi :d Reis Yandi Zaten :) Onun Kaçari Yok

5. arkadaşlar ben tedbirimi aldım gidip kendime zırhlı elbise aldım...:Dsıcakta zor olacak ama ümit..:eek: :eek:

6. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    hamdi abi dunku dilegimi tekrar etmek istiyorum ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

7. erdem elimizden gelen tedbiri alıyoruz ....:D

8. Temekkeli sen 1 saattir ondan yoktun ortalıkta, baksanıza Hamdi kendini düşünüp işi sağlama almış bile, Melih en yakın sensin arkadaşım bi kemeraltı yapta bizede böyle birşey al. İşi garantiye alalım balığamı savaşamı gidiyoruz anlamadım.
    Hamdi bu arada yakışmışta sana yanlız anlamadığım bir konu var sen elbisenin içinde mi bütün gece balık avlıyacaksın?

9. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    abi isterseniz aydın size yakın koruma olarak kılıç kalkan ekibini cagıralım

10. abi ne yapalım artık bir siper kazar içinden oltaları sallarız zaten ümit bizi ordan çıkarmaz vallahii:D :eek:

11. simendifer

simendifer Sennur

Mehter takımını çağırın, arada size müzik de yaparlar :D İki ileri bir geri çupraları da toplarsınız artık :D:D

12. SİZ BENCE CELİK YELEK YERİNE CAN SİMİDİ ALIN :D:D . ben alışkınım,siz kendinizi düşünün:D:D ümit zaten benle uğraşmaktan başka bir şey yamıyor..

13. Tam siper yatın ÜMİT geliyor....

14. sennur zaten ümi bize iki ileri bir geri yaptırır mehtere gerek yok:D yaa sende gel belki bayan var diye dokunmaz...:p

15. simendifer

simendifer Sennur

Hamdi sen özel mesajımdan sonra mı aldın bu takımı :D Zaten yazdıktan sonra ortadan kayboluşundan anlamıştım birşeyler :D:D

16. Sennur müzik grubuna ne gerek varki. Zaten Bizim Çok Sesli Balık Koromuz var

17. evet olayın ciddiyetini anladım:eek: :eek: hemen kaptım zırhı sagol uyarın için:)

18. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ya bu arada ümitin sesi cıkmıyor bu kadar korkulacak birisimi:)izmire gelemiyorum diye üzülüyordum yazılanlardan sonra üzüleyimmi sevineyimmi karar veremedim:):)

19. ümitinki fırtına öncesi sessizlik yada kuzuların(bigfish)sessizliği olabilir:eek: :eek:

20. simendifer

simendifer Sennur

Yaa tabi tabi, Çeşme senfoni orkestrası :p Bence orada sesiniz kesilecek gibi :D Şaka şaka, Ümit her zaman bir tanedir... Altın gibi de kalbi vardır bakmayın siz... Ama cüsse var yani o da yalan değil... :p

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.