!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hamdican yelek iyimiş: ) uykum varrrrrrrr oyüzden yazılarınızı gözlerimin acıldığı zamanlarda görebliyorum bir de su telefonlar calmasa :)nescafe bana sponsor oldu bir günde en cok kkaç kahve içilir rekorunu kıracağım bugun : ) vallah ahmetcan abim sen yandın bizimle geleceksin ... senin hiç şansın yok 100 tekir yerine başka bir şeyler ayarla bence:) hamdi o yelekle sen botu batırırırsın bence siz can yeleği alın yanınıza hamdicanada birtane zeplin kralıyalım anca dengede tutar onu :) benim takımlar hazır : ) üç kamış iki kısa bir uzun : ) 1 barettaa 1 14 lü 2 glop iki pompalı bir tane tek kırma uzun tüfek . yaklaşık 1 koli de mermim özel yapım sniper 1,3 km menzilli ona göreee gelin arkadaşlar : ) ailemizin hatırı sayılır silah koleksiyonu vardır : ) bunlar hazır kullanabileceklerimizz : )

2. Yani Sende Yandiniz (islandiniz) Demek Istiyorsun Herhalde

3. simendifer

simendifer Sennur

Yok valla ben birşey demedim :D Neyse ben şimdilik kaçtım daha yemek yemedim, birşeyler atıştırmam lazım, öldüm açlıktannn :p

4. ben yunanistana gittiğimde domuzları bu silhlarla koşturuyorduk : ) dürbünlü silahı var dedemin 400-500 mt tek mermi indiriyor:)

5. Türk Silahlı Kuvvetleri o bölgede tatbikat yaparken bile bukadar silah kullanmıyorlar. Sende kardeşim ayaklı cephanelik gibisin maşallah ne o kadar. Yol yakınken vazmı geçsek hamdi nedersin acaba, daha 200 lük tekirdağ piyasa da çıkmadı, JB olurmu yada Absoluıte nedersin sağolun bizim rus tırlarında bol miktarda var hemde hesaplı istersen getireyim bir kaç şişe

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Temmuz 2006
  6. biz rakı içeriz abim onu baştan söyleyeyim.. litrelik tekirdağ varsa sorun yok : ) ozaman

7. ıskarmoz 35 gökay abim bu bölgede neden 4-5 numara iğne ? kullnılıyor ? ?

8. ümitcim saygılar sevgiler nasılsınız bizde tam sizden bahsediyorduk ne iyi insan diye...:)

9. abi ben bir 100'lük tekirdağa işi bağladım darısı başınıza

10. bende süpriz bir hediye getircem :) meilhreis alışmış baksana hiç af dilemiyo :D

11. Evet sesi soluğu çıkmıyor. Zaten sitede de yoktu kesin bişeyler almaya gitmiştir.

12. Vakit Yaklaşiyor

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Temmuz 2006
  13. Arkadaşlar Ümitin hain planı henüz elime ulaştı sizleri uyarmak istedim :eek: denizde yardım isteyen birinden uzak durun...:eek: :D

14. Hamdi nerden buldun şimdi bunu yaaa. Helal olsun valla kardeşim.
    Yanlız, Ümit'i tam tavına getirdik, bizi affettiydi artık bundan sonra kesin affetmez artık bizi.:D :D :D :D

15. Peki o ortadaki raki şişesi ne iş. Rüşvet mi yoksa. Benim bildiği rüşvetin belgesi olmaz...

16. abi sen inanma derinden intikam planları varmış baksana vakit yaklaştı felan diyor:eek:

17. yok abi orda bizi beklerken canı sıkılmasın diye kendi getirmiş...:D

18. Demek ki cumartesi için sinsice planlar hazırlamakla meşgul, tabi bizide ayakta uyutuyor vay kurnaz. Bizde sazanız ya .....

19. ıskarmoz35

ıskarmoz35

Favori Kamış:
    rapala ,dip oltası
    En İyi Avı:
    ıskarmoz(barakuda) 2.170 kg çipura 860gr
    ıskarmoz35

ümit siz normalde kaç no kullanıyorsunuz

20. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Aman ALLAH'ım oda ne öyle Hamdi kardeş uyardığın iyi oldu malum yaz sezonu öyle el kaldırıp yardım isteyen çok olur :D :D :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.