!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. arkadaşlar vakit geçmiyor ya şu 2 gün nasıl geçecek ya :eek: valla ben şimdi balık olayını unuttum sizlerle muhabbeti bekliyorum birde ümitcanı:D

2. Hamdicim gelirken yanında malzeme getirecekmisin yoksa bizdeki malzemeleri ortak kullanırmıyız.

3. ahmet abi melih-reisle konuştum ben malesef bişey getiremiyeceğim sizlerden faydalanacagım:) birde ümitten korkuyorum takımlarla uçaga binerken ihbar eder süikastcı diye xre cihazında beni alıkorlar neme lazım:D

4. Yapar yapar, herşey beklenir ondan....

5. YAZILARI okuyan kim bu cellat demesin sonra :) merak etmeyin ben iki duble rakı ile sarhoş olacak adam değilim :) baştan söylleyeyim .... : )

6. ya ümitcan resmini koymuşsun cellat olarak...:D

7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ümit canım bak yazık bu çocuklara ,telef oldular günlerdir.Gel şu işi tatlıya bağlayalım.Bak hamdi taaaa istanbullardan senin İzmir'i methine dayanamamış çıkkmış geliyor.Şimdi sen bu adamları korkutursan bidaha İzmir denince kaçarlar.Laf aramızda,bi büyüklük yapıver be canım.Zaten yeterince korkmuşlar.Bu onlara yeter.:p :p

8. : ) sevgili smyrna hamdicanı en iyi şekilde burda ağırlıyacağız : ) hafta sonu : ) ama ucak bileti tekrar istanbula değil : ) değiştrdik : ) direk mangal partisine :) yukarı :) benim yanıma ,:)

9. sagol ümit kardeşim mangalda eküri oluruz:D
    [​IMG]buda melih_reis:)
    buda sen bota yanlız bincen ya..[​IMG]

10. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    insaf et

Ya bu hamdinin yükseklik korkusu var şimdi ,yukarılara çıkarma ,sen onu bize sağ salim gönderiver :D :D :D :D

11. Peki Ümitcim bilmek isterim bizim bileti ne tarafa doğru keseceksin. Yoksa aşağıyamı:D :D :D :D

12. teşekkürler ya istanbulun arkamda oldugunu gösterdiniz..:)

ümitle ikimizin ortak noktasıda bu kıyamaz bana..:)

13. beşiktaş deyince değil akarsular dünya evren durur benim için ... iyi noktadan yakaladın gerçekten : ) bravoo

14. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Her zaman

Oraya arkadaşımız giderde yalnız bırakırmıyız?;) Ama bak Hamdi bu Ümit çok ciddi galiba:eek: :eek: Yukarı falan diyor:eek: Ona göre sende tedbirini al kardeşim.:D Yada burda kal birlikte bir organizasyon yapalım.:confused:

15. yok artık bişey yapmaz ikimizde beşiktaşlıyız onu unutmuştum yeni aklıma geldi ...:) gelince ilk işim sizlerle organizasyon olacak zaten ..bekleyin benii:)

16. Hamdiciğim bakıyorum organizasyondan, organizasyona koşuyorsun... Belki bizde (İzmir grubu) uçağa atlar geliriz iade-i ziyaret olarak

17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İyi iyi aklınla bin yaşa hamdi!Dört gözle bekleyeceğiz.Bol bereketli avlar.Rastgelsin! ;)

18. şimdi abiler ? bunları biraz düşünelims isterseniz ?
    1. sabah gidecek ekip ? yanına ne alacak ?
    2. gece gelecek grup ne getirecek ?
    3. mangal ve mangal kömürünü kim getirecek ?
    4. yiyecek veya bunun gibi malzemleler nasıl alanıcak ?
    5. bölgeye gittiğimiz de sorun yaşamamak için yanımızda getirmemiz gerekenler ?
    vs vs önerisi olan başka bir şey varsa onları bir belirleyelims ?

19. abi başımın üstünde yeriniz var zaten orda davet edeceğim umarım öyle bir şekildede toplanırız....:)

Buraya gelirseniz 2 adet araba ve kalınacak ev emrinize amadedir haberiniz ola...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Temmuz 2006
  20. Hayırlısı ile bizim org.bitsin arkadaşlarlada konuşup bişeyler ayarlarız.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.