!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 2. Grubun 1.nci Buluşma Noktası olarak Konak Vapur İstekesi Önü saat: 24:00 / 24:30,
    2.nci Buluşma Noktası olarak İlçe Terminali (Balçova) Petrol Önü, saat: 24:45 / 01:00 olarak öneriyorum

2. bizim için uyar sen nerde istersen ordan alırız biz seni ?

3. Ümitcim BERHAN'da 2.Grupla gelecek idi, bende Melih ile irtibat kurmasını istedim di, bu arkadaşımız nederen gelecek biliyormusun?
    Melih BERHAN seninle irtibata geçtimi?

4. bir dakika o kim ? ben duymadım ? gelbilir tabikide ? ama ne kadar konuşuldu ne konuşuldu benim haberim yok bir şeyden...ok

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Temmuz 2006
  5. Formun 44-45-46 sayfaları incelermisin.
    Benden mangal+Kömür+100 Tekir. Kiraz+Üzüm +Buz+Sarıkız Soda+Alaşehir Ev Ekmeği+Bot

6. sabri03

sabri03

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg sazan
    çapa

Melih Üstad:
    Siz bana çapa ölçülerini , ağırlığını ve rengini bildirirsen yarın sabah erkenden yapar sana otobüsle İzmire öğleden sonra gönderirim. Nede olsa makina tamiratıyla uğraşıyorum burada. Acil cevap bekliyorum.

Üstad bir de senin mail e bakarsan sevinirim. Çok güzel bir soru gönderdim. Arkadaşlarla paylaşalım bu soruyu

7. ben bir tane çapa ayarladım birinden.. kullanmam için verecek bana _

8. tamam kardeş teşekkürler.

9. sabri abi ilğin için teşekkürler ben halletim abi sagol emaili akşama acar bakarım bankada acamıyoruz :( yasak... senin gelmen ne durumda abi?? geliyormusun???

10. sabri03

sabri03

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg sazan
    Üstad selam:
    Benim gelme durumum zor. Bildiğin gibi hasta var. Benim hanım başında kalacakmış hafta sonu. Tabiki çocukda bana kaldı. Kılıbıklık zor zananat.:D
    Ama gönlüm sizlerle. Her şey gönlünüzce olsun. Başka zamana inşallah.

11. Melih BERHAN seninle irtibata geçtimi, bizlemi sizinlemi geliyor:confused:

12. SON DURUM buuuu :)

YER KONUSU KESİNLEŞTİ :) gideceğimiz yer ÇEŞME ZEYTİNELİ
    PROĞRAMA GÖRE KATILACAKLAR LÜTFEN BİLDİRSİN ..bazı sebeblerden dolayı malesef iki grup halinde gidip orda buluşacağız, gelmek isteyen dostlarımızın alttaki proğrama göre, karar verip bildirmelerini önemle rica ediyorum..

PROĞRAM

15 TEMMUZ CUMARTESİ SABAH 09:00-09:30..... İLK GRUP BULUŞMASI
    MELİH_REİS....HAMDİ.....GÖKAY(ISKARMOZ35)....HASAN(ZIPKIN)....ÖMER

15TEMMUZ CUMARTESİ GECE 12:00-12:30....İKİNÇİ GRUP BULUŞMASI
    ÜMİT(BiGFiSH )VE ARKADAŞI SUAT......AHMET ABİ(birahas)....BERHAN

13. Merhaba Melih, berhan'a ulaşabileceğim tlf.numarasını özelden gönderirmisin

14. ıskarmoz35

ıskarmoz35

Favori Kamış:
    rapala ,dip oltası
    En İyi Avı:
    ıskarmoz(barakuda) 2.170 kg çipura 860gr
    3 bot cıkacaksak bende 1 var 2 tane daha lazım

15. ıskarmoz35

ıskarmoz35

Favori Kamış:
    rapala ,dip oltası
    En İyi Avı:
    ıskarmoz(barakuda) 2.170 kg çipura 860gr
    ıskarmoz35

ahmet şimdi botla cıktığımız için aşaada cok harami var (piç mercan gopez isparoz ) bu balıklar devamlı var arada da iyi balık yapıyor (karagöz çipura mercan ) gibi bunların hepsini 496 mustat 4 numara iyneyle alabiliyorsun ama kıyı için benim pek işim olmaz 2 vaya3 numara iğne kullanıyolarmış yem de özellikle yengeç iş yapıyormuş sizin özellikle kullandığınız başka takım varsa alın deneyin derim ama iş yapan takım benim anlattım gibi kardeşim

16. bende birtane ve ümittede birtane olacak, ümit bir arkadaşından emanet çapada alacak toplam 3 bot, 2 çapa olacak
    çapa için nekadar ip lazım olur derinlik nedir?

17. bende (iyişallah) bir tane capa yaptırıyorum 3 oldu işte ;):D , benim anladığım kadarı ile en az 30 mt ip lazım

18. berhan

berhan

Favori Kamış:
    hertürlü olta takımı
    En İyi Avı:
    16,5 kg akya
    herkese selamlar ben sardalyaları tuzladım yatırdım bile :) ahmet abi ben bu akşam ve yrn buzluk olayını çözmeye çalışıyorum yrn sana haber vericem abi :)

19. Tamam kardeş haber bekliyorum da....Sardalyaya gerek yok. Yemleri Melih organize edecek bilgin olsun

20. arkadaşlar ugraşıyorsunuz ben birşey yapamıyorum beni magruz görüyorsunuzdur inşallah hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.