!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ya nedemek kardeş...sen bizim misafirimizsin senin elini soğuk sudan sıcak suya deydirirmiyiz biz (ümit haric, o komple seni suya atacak tabii yanında da melih ve beni cuuuup diye):) :) :) :) :)

2. abi çok enterasan bir cevap oldu hiç sudan çıkmayacagızki:D

3. ama abi, suyun üstünde botta durmak var birda ümit tarafından suyun içinde olmak var hangisini seçersin

4. neyapalım bi ata sözü var ayıp olacak ama ......kaçınılmazsa zevk almaya bak demişler bizde suyun tadını çıkartırız...:D

5. her ihtimale karşı sen kardeşim, üstüne 3-4 çift çamaşır alda ne olur ne olmaz....

6. bakacaz artık hayırlısı allahtan ben kaçıyorum dükan kapama zamanı malum hepinize teşekkür ederim iyi akşamlar :)

7. eyvallah kardeş hayırlı geceler, yarın görüşürüz. Zaten Bende çıkarım galiba
    sabah formu ben açtım herhalde akşamda ben kapatacağım. Hadi hayırlı akşamlar(geceler)

8. kral balıkçı

kral balıkçı mustafa gedikoğlu

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    çino sarı lüfer istavrit izmarit zargana vs....
    hamdi abi bune yav siz çupra mı avlayacaksınız yoksa köpek balığı falanmı ne ettin abi sen öyle daha bize lazımsın istanbulda :p ;) ;)

9. ıskarmoz35

ıskarmoz35

Favori Kamış:
    rapala ,dip oltası
    En İyi Avı:
    ıskarmoz(barakuda) 2.170 kg çipura 860gr
    sardalya iş yapmıyor almayın boşuboşuna

10. Şafak Doğan Güneş

Günaydın Arkadaşlar, herkese hayırlı işler hayırlı cumalar.

11. Gunaydinlar

12. berhan

berhan

Favori Kamış:
    hertürlü olta takımı
    En İyi Avı:
    16,5 kg akya
    günaydınlar demek boşuna uğraşmışım ben o sardalyalarla :( napalım.Ahmet abi dün akşamki konuşmamıza istinaden buzluk aramalarım devam etmekte ama henüz bir sonuca ulaşılamamaktadır :)

13. Alındı. Anlaşıldı. Tamam...

Abi sanki telsiz görüşmesi yapıyoruz. Kardeşim sen o buzluğu ne yap et bul. Ya bul ya bul.

14. sevgili berhan sorun değil bende bakıyorum buzluk biri bulur büyük ihtimal.. bir de imza ayarlarını yaparsan seviniriz ...

15. ümit benim kafam halen şu 4-5 numara iğnede. Abi biraz ufak değilmi nedersin işyaparmı bu iğneler. Gökay her nekadar yapar diyorsa bir bildiği vardır. Ama çipura için uygun bir iğne değil görüşündeyim. Sen nedersin

16. berhan

berhan

Favori Kamış:
    hertürlü olta takımı
    En İyi Avı:
    16,5 kg akya
    :) bende halen arıyorum umarım bulurum,ahmet abi iğneler bencede küçük ama avlağı bilmiyoruz tabi ama inşallah yamyam balıklarla uğraşmayız.
    Ümit aman arkadaşım sende bak şu buzluk olayına yoksa Ahmet abi bana yükleniyo valla baksana,stras oldum :D

17. Abi Ben Buzluk Meselesini Hallettim Orda Sorun Yok Suan

Avlanacağimiz Bölgeden Kiyidan Iyi Cupra Alindiğini Duydum ? Kiyidan Tabiki De 1-2 Numara Büyük Iğne Olacak Ama Iş Denize Geldi Menu Biraz Karişik O Yüzden Küçük Iğneye Dönülüyor Yani Isparaoz Mercan Karagöz Cupra Vs Olduğu Için Menude Baliklar Için Hepsi Olarak Iğne Ebati Düşüyor ...ama Yinede Söyle Bir Olayda Var Büyük Iğne Büyük Yem Büyük Balik Ben Öylede Deniyeceğimmm ? bir tane büyük alsam yeter bana : ) takımları hazırladım ben hepsinden iki şartane var 1-2-3-4- levreko bırakma dahil hepsi hazır .. bakalıms ne olacak.. : )

Bu arada abi .. msn adresini kaydettim ama bende ofline duruyorsun ? haberin ola ...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 14 Temmuz 2006
  18. berhan

berhan

Favori Kamış:
    hertürlü olta takımı
    En İyi Avı:
    16,5 kg akya
    Allah razı olsun ümitçim,ii olmuş buzluğu bulduğun:) valla açıkçası bende kıyıdan denemeyi düşünüyorum,allahtan melih abiler önden yoklıcaklar avlağı :)

19. tamamdır ozaman aib yol alacatı yolundan gidiyoruz alacatı anayolundan alacatının merkezinden gecen anayoldan devam edip ağaçlı yolun sonuunndan sola dönüyoruz.. solda vind sörf okulu var.. ordna devam edip 3 km sonra balık çiftliklerini görecekmişiz mersinli koyuna varıyoruz .. ondan sonra gelsin balıklar cupralar :) bu arada berhan sende gelirsken yanına çelik yelek al : ) ne olur ne olmaz : ) kurşun seker sana da gelmesin mermi : )

ahmetcan msn adresini kaydettim ama hala oflinesin ??? : ) ona göre umitk@odtu.com haberin olsun : )

20. berhan

berhan

Favori Kamış:
    hertürlü olta takımı
    En İyi Avı:
    16,5 kg akya
    techizatlar tamam ümitçim:)bu arada mersin koyunu biliyorum ben yaaa süper orası daha önce avlandım çok güzel balık var orda sevindim valla orası olmasına,zeytineli diyince başka yer sandım ben,özellikle kıyıdan süper levrek çupra verio :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.