!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. abi zaten orasını söyle düşün
    göztepe karşıyaka gibi karşılıklı iki yerde ..: ) gökay abimin dun akşam kafanı çok şişirdim : ) dün :) yer tarifi alasaya kadar : )
    bakalıms abi nasip ne olacak ....

2. Balığa bir ki, balığa bir ki

Haydi İZMİR'liler ve Tüm İller, ilçeler, Kasabalar, Köyler, Mahalleler, Semtlerden olan arkadaşlar yarın BALIK Avındayız. HAYDİ BALIĞA bu gün son gün katılımları bekliyoruz....:D :D :D

3. biz fotoları yayınlayınca : ) gelemeyenler düşünsün :) hadi gidiyoruz bakın : )

4. Herkeze HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR, biraz işlerimin yoğunluğu sebebi ile aranıza katılamadım.. sanırım gereken herşey tamam gibi ŞAFATTA DOĞAN GÜNEŞ :D:D,

NOT: SON CAĞRI BU GECE 19:30 A KADAR GELMEK İSTEYENLER BİLDİRSİN BU SAATTEN SONRA ARASANIZDA BULAMAZSINIZ CÜNKÜ :D:D

SABAH GRUBU:
    MELİH,GÖKAY,HAMDİ,ÖMER,HASAN

AKŞAM GRUBU: buluşma yeri konak iskele önü
    ÜMİT,AHMET,BERHAN,SUAT

5. Arkadaşlar, Bizim Hamdican'dan Ses Soluk Yok... Yoksa Gelmekten Vazmı Geçecek.

6. yeni bir çelik yelek alıyormuş duyduğuma göre : ) tam techizat gelecekmiş : )

7. Abi adamın gözünü baya kötü korkutmuşşsun sen de kardeşim...:D :D :D :D

8. izmarit

izmarit

merhaba aranıza yeni katıldım sanırım balığa ğidiyosunuz bi rastgele diyimmm dedim

9. teşekkur ederiz. sanada rast gele

10. selam arkadaşlar hayılı cumalar biraz geç geldim cumadaydım orda dua ettim balık bol olacak inşallah :) abi ben söz verdimmi allahın izniyle büyük mani keder olmazsa gelirim abi..;) sabah ordayım...

11. Eyvallah kardeş sanada bu yakışır zaten. Sana şimdiden hayırlı yolculuklar kardeşim

12. gel gel hamdican gel gel : )

13. geleceğim ümit geleceğim merak etme tedbirlerimi aldım...:D

14. : ) Gel Bakalims : ) Geleceğin Varsa Göreceğin De Baliklar Var : )

15. teşekkürler İZMARİT :)..

SONDURUMDA BİR DEĞİŞİKLİK OLDU ARKADAŞLAR ÖMER gelemiyor, ailesinden birinin sağlık problerinden dolayı gelemiyor :(

16. geçmiş olsun ömer ....reis hemen gidelim yoksa kimse kalmayacak...:D

17. Abi ilk firemizi vermiş bulunuyoruz. Bu arada Ömer; Geçmiş olsun

18. izmarit

izmarit

bu arada yolculuk karaburun tarafınamı
    bilmiyorum ama lidakii bayaaa büyüktü 2 hafta önce cupra kıvamına gelmis enterasandır sabah hicbirsey yapmadı ama öğlen balık saldırıyodu yeme

19. gelmek isteyenlere son 40 dakikamı reis ?

20. Reis ömerin yerine belki benim bir arkadaş gelecek gibi, yarın kesinleşecek sizler açısından uygun mu?

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.