!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hayırdır yine ses yok....?

2. pardon işlerim cok yoğun olduğu için bakamadım hamdi sana kalcak yer ayarlarız sorun olmaz olmadı Çadır kamp yaparız sen yeterki gel Sennurcan cadırın hala duruyor : )

3. sagol ümitcim teşekkür ederimde kimseye yük olmayayım bahsettiyim gibi yerler olursa iyi olur diye düşündüm ..:rolleyes:

4. abi sorun olmak diye bir durum yok..cadır bizde bol : ) cadır kampı konusunda ben baya bir deneyim sayibi oldum bu sene : :)

5. ya gelmişken bi kaçgün kalırım onun için ..

6. hım olur abi dert olmaz tamam senin fikrini düşünürüz .. ama her zaman yedek bir cadırımız :) var ..

7. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    14.2 kg lık Kılıç (hiç gelmeyecek sandım)
    arkadaşlar kalacak yer olarak seferihisar sığacık limanına sıfır pansiyonlar var. ayrıca kamp yapmak isterseniz onun içinde güzel sahiller var. yani yer olarak burayı düşünürseniz. ama yine çoğunluk ne derse o olur...

8. sevgili ömer düşüneceğiz tabiki de sadece oylama yapacağız.. bakalıms ama alternatifler sunduğun için teşekkür ederiz..biraz daha şekillensin bölgeler ona göre listeleyeceğiz ..

9. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    14.2 kg lık Kılıç (hiç gelmeyecek sandım)
    bu akşam üstü sizin için sığacık limanına gidicem. olanları size yazarım. hem son bi kez bakalım avlağın durumu nasıl?? burda havalar çok sertleşti yem bile bulamıyoruz.yem toplayamıyorlar havadan dolayı.bende yengeç buldum arkadaştan. evvelki gün amcamın arkadaşı yengeçle bir tane 700 gr.lık bir tane 800 gr.lık iki tane çipura almış. bakalım bizim kısmetimizde ne var?

10. ömer avın umarım bereketli geçer birde gitmişken bizim için bir fiyat araştırması yaparmısın tekneler için güzel avlak alanları varmı orada veya büyük balık için bir şansımızın olup olmadığını öğrenirsen seviniriz ... teşekkürler şimdiden iyi avlarr..

11. yakın zamanda belli olurmu ona göre rezarvasyon ve işlerimi ayarlıyayım ;)

12. belli olur hamdican olur ...

13. tamam ozaman beklemedeğim .....:rolleyes:

14. tamam hamdi en yakın zamanda konuyu bir açıklığa kavuşturacağımızı düşünüyorum.....

15. simendifer

simendifer Sennur

Ümitcan, çadırıma sahip çık, sadece şimdi değil, daha sonra da çok işime yarayacak o benim :) İzmir'i yol yaptık zaten :p Daha Ağustos sonu var o zaman da geleceğiz :) Mutlaka lazım olacak yani :rolleyes:

16. hamdi gelirken sende gelsene ;) , bak bu kaçmaz haaa :D

17. simendifer

simendifer Sennur

Valla Melih abi hem para hem de iş durumu berbat bu aralar :eek: Tarih belli olsun da ona göre gelip gelemeyeceğime bakacağım ;) Eğer gelebilirsem hiç durmam sen biliyorsun :D Kimse tutamaz beni burada :D Hazır çadırımda var :rolleyes:

18. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    pazar gunduz olacaksa duruma gore bende gelebilirim valla pazar sabahı oraya gelirim akşamda donerim hele zamanı belli olup kesinleşsin

19. SENNUR VE ERDEM tarih kesinlik kazandı sayılır yani 15-16 temmuz siz 16 sabahı gelsenizde olur , sabah ilk ucakla gelirsiniz ;) yada otobüse gece binersiniz sabah burdasınız.. siz gelin yeterki :) ibre biraz seferihisara cevrili yani tekne avı olacak gibi :D

20. Melih reis seferihisar olursa av için daha iyi gibi, Hem ulaşım ve konaklamada sorunlar yaşamayız. Benim terciğim Seferihisardan yana. Hava Şartları uygun olmasa bile karadan şansımız devam edecektir. Gelecek misafirlerimizi ağırlamamız için de mükemmerl bir yer, hatta olmazsa bir ara misafirlerimizle birlikte antik TEOS harabelerini gezebiliriz.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.