!!!!İzmir Hadi Balığaa!!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Ucevahir

Ucevahir

Favori Kamış:
    Olta , Zıpkın
    En İyi Avı:
    Yayın - 5.3 Kg.
    Bu Pazar Düzenleyelimmi Bir Organizasyon İstanbul İçi ...
    :confused:
    SAYGILAR...

2. simendifer

simendifer Sennur

Bu Pazar için benim planım var arkadaşlar, eğer gerçekleşmezse bakarız, söz vermek istemem açıkçası :p

3. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    14.2 kg lık Kılıç (hiç gelmeyecek sandım)
    istanbuldan gelmek isteyen arkadaşlar için yazıyorum. bir kaç dakika önce öğrendim metro şirketinin direk istanbul seferihisar seferleri varmış. istanbullu arkadaşlar...hadi artık kopun gelin ya. ama kesin ayrıntıları ben yarın iyice öğreneyim yine yazıcam.

4. simendifer

simendifer Sennur

Ömer vallaha istihbarat şefi gibisin :p Sağol ama dediğim gibi ayarlayabilirsem gelirim.. Yoksa zor biraz... Hem 3-4 Hazira'da oradaydım Mordoğan şenlikleri için, arada yine gelmeyi düşünüyorum ama bu kadar erken düşünmemiştim açıkçası :p Yine de dedim ya, bakacağım, duruma göre gelebilirsem geleceğim :p

5. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    valla Sennur Abla, olursa süper olur. :) sen şartları zorla biraz... :p

6. sailor499

sailor499

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın,Baragat
    En İyi Avı:
    çok pardon... az önce küçücük bir 'r' harfine basmayı unutmuşum. heyecandan olsa gerek kusuruma bakmazsın umarım :eek:

7. simendifer

simendifer Sennur

Hiç önemi yok :p Hem bak ben düzelttim... Bu arada herkese iyi geceler, ben kaçtım arkadaşlar, kendinize iyi bakın.. Dilerim İzmir'de görüşürüz.. :p

8. balikci

balikci

OOoopss! balıkçınız geldi :D

Arkadaşlar yer belirledinizmi bilmiyorum ama katılım için belirlediğiniz tarihte ben izmir içinde olamayacağım maalesef, bu hafta sonu yolcudur bu abbas bağlasan durmaz yani staja yol alıyorum, doğal olarak belirlenen tarihte çeşmedeyim.

çeşme organizasyonu olursa ben katılabilirim ama hafta sonu olmak şartıyla tabiki, izin o günler var sadece.

yinede bakın, araştırın karar verin, çeşme olursa bana her türlü uyar, melih abiyle, hasanda benim cep var.

not: az önce arkadaştan öğrendim, izin günü sadece 1 günmüş, sanırım cumartesi. pazar yoğun olduğundan izin vermiyorlar.

Son düzenleme: 6 Temmuz 2006
  9. balikci

balikci

Abi sen dua et melih abi karataşa götürmüyor seni :D

yoksa körfezin bataklıklarında dalan ilk zıpkıncı olarak tarihe geçecektin :)

10. simendifer

simendifer Sennur

Valla levrek avlamayı öğreteceksen ben Çeşme olsun derim :D Öğretmeyeceksen Seferihisar olsun, sen geleme :D:D (Tabi ben gelebilecek miyim o da ayrı konu :) ) Yaaa ben çıkıyordum bak yine dayanamadım yazdım... Bu defa gerçekten çıkıyorum bakın, hadi iyi geceler arkadaşlar...

11. vallah siz süpersiniz....o gün olurya biz şamatadan balık neyim tutamayız...herkese ii geceler......

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Temmuz 2006
  12. Arkadaşlar Son Durum Nedir...?:confused:

13. HAMDİCİM GİDİYORUZ :D , biz 15 şinde gider yerleşiriz sennur ve erdemde pazar günü gelirler ;) önemli olan yer konusunu kesinleştirmek.. zaman belli

14. tamam reis okey...

15. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Nasıl yani, bensiz organizasyon mu yapıyorsunuz:(.... Kim nereye ne zaman gidiyor?. Tarih ne?... neden en son benim haberim oluyor:D:D:D... Ben foruma üye olan o İRİ BALIK tan şüpheleniyorum..:p

16. AYLİNCİM HADİ SENDE GEL :D , zaman 15-16 temmuz yer kesin değil ama gideceğimiz kesin :D

17. ewet reis..ümit 15 inde bileti aldım uçakla sabah 9:40 ta izmir havaalanındayım alırsınız beni artık:D ortada kalmam inşallah:eek:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Temmuz 2006
  18. merak etme hamdi ogun geldiğinde ortada kalmazsın olmadı sırtımızda taşırız reis ve ben :)

19. sagol ümit kesin aldım bileti ordayım...

20. melih_reis artık gelenlerin listesini yapalım..:) hadi arkadaşlar ben istanbuldan geliyorum izmirliler nerdesiniz ....?????

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.