Akşam kan bulma telaşından sonra bir mesaj yazmıştım ama Can tekiri fazla kaçırıp görmemiş olabilir ayni konuyu bir daha yazayım s,izde fikrinizi belirtin. Acil kan lazım olduğu zaman ne yapacağımızı şaşırıyoruz.Forumda tıpkı kan vermek isteyen gönüllüler gibi bir liste yapsak ve gönüllü olan kişiler telefonlarını yönetici arkadaşlara özel mesajla bildirse.Acil kan gerektiğinde, hasta olan kişiye yakın arkadaşlara telefonla bildirilse o arkadaşlarda hastaya ulaşıp kan ihtiyacını karşılasa diye düşünüyorum. Kan ihtiyacı olduğu zaman kan gurubu uyan üyeler o anda online olmadığı için ulaşamıyoruz.
İZMİR KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 1-(canazor)=CAN 2(derya__kuzusu)=MÜJDAT 3-(Samet Eryavuz)=SAMET 4-(steelrock)=BURAK 5-(almora)=ÖZLEM 6-(ufuk kula)=UFUK 7-(mehmetozbodur)=MEHMET Tarih: 01-08-2007 YER: Efes oteli arkası KIZILAY sokağı. SAAT: 11,00 fikirlere açığız!! Not: konu Canazor arkadaşımızın isteği üzerine açılmıştır..
İZMİR KAN BAĞIŞI KAMPANYASI 1-(canazor)=CAN 2(derya__kuzusu)=MÜJDAT 3-(Samet Eryavuz)=SAMET 4-(steelrock)=BURAK 5-(almora)=ÖZLEM 6-(ufuk kula)=UFUK 7-(mehmetozbodur)=MEHMET Tarih: 01-08-2007 YER: Efes oteli arkası KIZILAY sokağı. SAAT: 11,00 fikirlere açığız!! Not: konu Canazor arkadaşımızın isteği üzerine açılmıştır..
Değerli İzmir'li kan sahibi arkadaşlar, kanlarınızı esirgemeyin...hadisenize yahu İzmir kanı bu,ne kadar insanın damarlarında dolaşırsa o kadar iyi... hadi hadiiii
Can senin hatırına konu açtık takip etmiyorsun Haniiii İzmiir !! nerdesiniz yahu ne kıymetli Kanınız varmış
Sen benim hatırıma kan verme kampanyası açtın ama onlar insanlık hatırına kan vermeyi çok görüyorlarsa ben ne yapayım gözüm
yanlız bir sorunum var ben o gün şimdi farkettim şirkette yanlızım çıkmam zor olur.bir arkadaşım işten ayrıldı da.31/07/07 de olabilir.
izmirrrrrrrrrrr ne oldu yav ayın 20 sinden sonra kimse uğramamış bu sayfaya ne çabuk unuttunuz kan bağışını taaa üçüncü sayfadan bulup çıkarttım sizi
hiç sorma valla selim herkes arazi baksana ankaradada 12 kişi isim yazdırdı 3 kişi gitti bizdede olacağı bu neyse biz önümüzdeki günlerde gün kararlaştırırız toplanıp veririz kanımızı
Ya Aytekin herkes bulunduğu yerden kızılaya kan bağışı yapıp kan bağışı yaptığına dair kağıtı istanbul kan bağışı konu sayfasına resimliyerek yapıştıralım yeterki bu kampaya sözde kalmasın
bugün saat 11:00 dan 11:45 e kadar sürdü kan vermem. umarım faydalı bir iş yapmışımdır. hayırlı bir işe vesile olmuşuzdur balıkavı.net sayesinde. bu kampanya ya katkıda bulunan herkeze teşekkürler.
hayırlı bir iş yaptıgın kersin mehmet benım işler çok sıkıydı bugün şimdi hafiflettim biraz gelemedim en kısa zamanda gıdeceğim