İzmir-Karaburun' dan Selamlar

Şehir
İZMİR
Favori Kamış
D.A.M.
Favori Makina
Okuma Safina SNa-25
En iyi avı
Yiyiciyim :)
İsim
Alper
Merhaba arkadaşlar. Siteye çok önceleri üye olmama rağmen aranıza yeni katılıyorum. İzmir' de oturuyorum. Aslen Karaburunluyum. Çocukluk sevdam hanımın da baskılarıyla depreşti. Kısmet nasip olursa denizin sunduklarını sizle paylaşacağım. Hepimize rastgel ereeling
 
merhaba hosgeldın ben de karaburunda bulunmustum cok guzel bır yer cok sanslısın
 
Hoşgeldin Alper, bende ağustostan itibaren tayin nedeniyle karaburunlu oluyorum karaburun hakkında balık ve avlak bilgisine ihtiyacım var :)
 
Hoşgeldiniz. Bol balıklı keyifli paylaşımlar.
 
Faruk abi çok şanslısın. Zaten gelince anlayacaksın herşeyi. 4 mevsim avlanacak bişiler mutlaka oluyor :)
 
Faruk abi çok şanslısın. Zaten gelince anlayacaksın herşeyi. 4 mevsim avlanacak bişiler mutlaka oluyor :)

4 mevsim avlanmak!!!!!!!! bu müthiş bir haber işte!!!!!! çok uzun zamandır böyle bir imkanım olmamıştı :) :) :) :) :) bu güzel haber için teşekkürler.
 
Back
Yukarı