İzmir Karaburun kıyı avları belgeselleri (PARİS İLE BALIKTAYIZ) toplam altı bölümdür

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Rıdvan YILDIRIM tarafından paylaşıldı.

1. Rıdvan YILDIRIM

Rıdvan YILDIRIM Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Herbir kamiş benim için favoridir
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    Teşekkürler Üstadım abim,dediğiniz gibi bazı aksaklıklar var takım konusunda pek anlaşılmıyor inşallah en kısa zamanda daha detaylı video olarak paylaşacağım sevgilerimle.:)
    Teşekkürler Kadir ne mutluki bana siz değerli amatör balıkçı dostların gönüllerine ulaşa biliyorsak sevgilerimle.:)
    Teşekkürler Doğu,sizinde avlarınızın bereketli geçmesi dileğiyle.:)
    Teşekkürler Utku,inşallah en kısa zamanda şu anda montajda bir özel bölümümüz var sevgilerimle.:)

2. Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    Teşekkürler Sinan inşallah bir gün bu kıyı avı keyfini yaşarsınız sevgilerimle.:)
    Teşekkürler Bülent abi dahası sizlerin başına inşallah sevgilerimle :)
    Teşekkürler Uğur sevgilerimle.:)
    Teşekkürler Koray dahası sizin başınıza sevgilerimle.:)

3. ASSOS 17

ASSOS 17 SINAN GURLER

Favori Kamış:
    muhtelif kamislar ama el oltasi ile levrek rakipsiz.
    En İyi Avı:
    Levrek 3.600gr.
    Bravo dostum
    Gercekten ezber bozan bır calısma olmus.Kuruldugu gunden berı bu sıtenın bır ıcınde bır dısında oldum ancak soylemelıyımkı gordugum en guzel calısmadır sızınkı.Cok buyuk bır keyıfle butun cekımlerınızı seyrettım.Basarılar.

4. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Ben de ilk bölümü seyredebildim, diğerlerini de seyredeceğim. Çok güzeldi elinize, emeğinize sağlık.

5. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    tebrik ederim
    emeğinize sağlık
    herkesin isteyipte yapamadığı aktiviteler bunlar.
    rastgelsin

6. BİGFİSH35

BİGFİSH35 EVREN GÜMÜŞ

Favori Kamış:
    CAPTAN
    Favori Makine:
    DAM FD965
    En İyi Avı:
    PALAMUT 752GR
    Teşekkürler canım kardeşim inşallah yine kısmet olur ne zaman nede olacağımı biliyorsundur artık sevgilerimle Evrenim :)

İnşallah bir gün yine bir ıssız koyda denk geliriz abi.Belkide bir gün birlikte bir program yaparız:confused:

7. ultramoli

ultramoli ramazan

Favori Kamış:
    alumina 2.40
    Favori Makine:
    shimano
    Rıdvan ağabey emeğine sağlık, çok ama çok güzel bir rapor!Belgesel tadında ders niteliğinde çok teşekkürler...

8. gundes

gundes süleyman engin

nasıl seyredebiliriz?
    selamlar

9. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Av yolunda harcanan emek kutsaldır.............Rıdvancım ne güzel bir söz....Eline emeğine sağlık hepsini seyrettim çok güzel olmuş devamını mutlaka istiyoruz...Ayrıca videolarda takımların denizde hiç takılmadan gelmesi dikkatimi çekti ,bunu nasıl başarıyorsun.Bizim kıyı dip avcılığında baş belamız bu oltaların takılması oluyor.Ayrıca paris ile olan muhabbetin çok hoş...Tıpk ünlü ten ten çizgi roman maceralarından olmuş.Pariside hanımla çok sevdik...selamlar ..

10. Rıdvan YILDIRIM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Lineaeffe stylum surf
    Teşekkürler Sinana abi,ne mutluki bana bu keyfi siz yaşata bildiysem saygılarımla.:)
    Teşekkürler Faruk, ne olsa sizin oralar bir başka sevgilerimle.:)
    Teşekkürler Atıl, yeterki gönül istesin yapamacagı hiç bir şey yok sevgilerimle.:)
    Kasım sonu aralık başı buluşuruz çeşmede paşam duruma göre ;) :)
    Teşekkürler Ramazan elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz.:)
    Süleyman hocam, bende bilmiyorum ama herhalde pc flaşplyır yüklemeniz lazım bende syrediliyor belkide yönetimdeki arkadaşlar yardımcı olur saygılarımla.:)

Teşekkürler Suat abi, evet abi kullandığım makinalardan kaynaklanıyor takımın takılmaması taşlık bölgelerde, normalde aynalıklı ve kumluk alanları tercih ediyorum,şu anda montajda... yunanistanda yaptığım av var onda bu konuya değindim. ne zaman gitsem ava gelir benim ile paris hiç bir şeyden şikayet etmeyen bir arkadaş;) saygılarımla abi.:)

11. BassBariton

BassBariton Barış Yener

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 3.90m / Okuma V-System 2.40m Spin
    Favori Makine:
    Okuma Powerliner PL-865 / Okuma Safina Noir 65 / Okuma Trio-30S
    En İyi Avı:
    Limit dahilinde ısparoz :D
    Şuan izliyorum... Tek başınıza böyle güzel, akıcı belgesel tadında çekimleri yapmanız takdire şayen... Keyifli ve bereketli avlarınız daim olsun

12. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    mesajım bulunsun,vaktim olunca izlerim.. :)

13. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    çok büyük bir keyifle izledim avlarını rıdvan abi... İzmirli olarak avlandığın koylardan birkaçını biliyorum ve müthiş doğa harikası ve gayet bakir yerler... Bende gezer kurşun tek iğne sistemden kesinlikle vazgeçmem... Balığa en az şekilde şüphe uyandıracak takım şeklidir... En azından ben öyle düşünüyorum...

Eline emeğine sağlık abi... İnşallah birgün beraber av yapma fırsatımız olur...
    Bundan sonraki avlarında rastgele....

14. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrik ederim Rıdvan abi. Harika videolar. :)

Çok uzun olduklarından dolayı daha önce izleyememiştim, bugün fırsat bularak son 2'ye kadar izledim. Yarın son 2 bölümü de izleyeceğim.

İzlediğim bölümler içinde Taşlık mevkii çok keyifli geçmiş. İlk defa denediğini ifade etmişsin. Bende merak ettim acaba daha sonra da denedin mi?
    O hareketlilik acaba o şartlara ve o zamana mı özgüydü acaba diye de düşünmeden edemedim?
    Keyifli, öğretici videolarının devamını dilerim.
    Surfcasting belgeseli olmuş. Eline, emeğine sağlık. :)

15. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    rıdvan abi merhab,

bende internette birkaç videonuzu seyretmiştim. meğer bizim forumumuzda paylaşımlarda bulunmuş haberim yok. elinize emeğinize sağlık, bu kurşun renklerine takıldım, o kadar fark ediyormu, sonuçta dipte kalıyor bunlar,

ayrıca köpeğinizin için üzüldüm, umarım yerini doldurabilecek yeni bir dost edinebilmişinizdir.

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Yeniden kutlarım Rıdvan abi. :D:D:D Son 2 videonu da izledim. Çekimler büyük emek verilerek yapılmış. Teşekkürler.... :)

Son iki avlak ta en az taşlık kadar bereketli geçmiş. Gerçi son video da avlağın otluk olmasından pek memnun olmamışsın gibi. Bir de sanırım bayağı mığri çektin o avlakta. Taşlık ve bir sonraki videodaki avlak sanki hepsinde keyifli avlaklar gibi. Özellikle aysız geceleri, durgun havaları seçmişsin anladığım kadarıyla.Renkli fosforlu kurşunlar da çok ilgimi çekti. Yeşil fosforlu kurşun aradım sitelerde ama bulamadım. Nereden temin edebiliriz acaba abi?

Bir de son avlakta sistem değiştirdin. Kurşuna yakın üçlü fırdöndüyü kullanmadın. Sanırım bunu avlağın otluk olmasından dolayı yaptın?

Balıklar genelde gece 24 ve sonrasında geldi gibi. 24'e kadar küçük balıkların yoğunluğu nasıldı, 100 gr'lık kurşun, uzun köstekle vuruş hissedememek zorluk çıkarmıştır diye tahmin ediyorum. Bir de tam olarak hangi ayda yaptın abi bu avları?

Benim için çok faydalı oldu bu çekimlerin. En uygun zamanda daha titizce deneyeceğim bu takımları. Emeklerine sağlık.

17. muratisik

muratisik murat

rıdvan abi kaç gündür düşünüyordum köpeğinizin adı neydi daha önce syrettim tüm videolarınızı tekrar seyretmek istedim ama köpeğin adı bir türlü aklıma gelmedi nasip burda karşıma çıktı ve keyifle tekrar seyrediyorum gerçekten çok güzel çekimler elinize yüreğinize sağlık. videoların devamını bekliyorum takipçinizim. daha nice güzel avlar rastgelmesi dileğiyle sağlıcakla kalın.