Arkadaşlar merhaba, Yarın nasip olursa mekanı öğrenmek için Kavakdere Barajına gitmek istiyoruz. Abim gece çalıştığı için geceden gidip avlanamayacağız, şöyle piknik tadında gezip görmelik bir organizasyon olacak ama en azından Barajı, avlakları ve eğer rast gelirsek tabi balıkçı arkadaşlardan yemleri filan öğrenebilirim diye düşünüyorum. Daha sonraki zamanda da inşallah sizlerin de katılımı ile daha güzel bir organizasyon olur inşallah. Bu konuda sizden bir iki yardım istiyorum. Bu barajın yolunu bana anlatabilirseniz çok sevinirim. Sağolsun Muvaffak abi, biraz bahsetti ama, Google Earth'den bakınca göremiyorum. Bir de forumda bir yazısında kendisine 55 km uzaklıkta olduğunu belirtmiş. Öyle olunca bulmak iyice bir zorlaştı. Google Earth'de seferhisar yakınlarında 2 tane gölet görüyorum resmine bir bakarsanız ve Kavakdere barajı bunlardan biri mi? (http://www.loadtr.com/b-70864-hangisi.jpg) Menderes ilçesinin kuzeyince öyle bir barajı bulamadım. Eğer en büyük yardımı ben yaparım diyorsanız Yine Google Earth'ten barajın resmini eklerseniz tam süper olacak ;) evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.