en son 10 gün kadar önce ksk-alabey de tersaneye yakın olta attığımda 3 lidaki 1 barbun 1 mırmır 6-7 tanede iri isparoz almıştım bu hevesle bugünde işim yoktu bi hevesle çıktım körfeze önce bostanlı iskelenin sol tarafından attım 1 saat olta kımıldamadı sonra alaybeye geçtim yine tık yok ordan bide karşıya karataşa gideyim dedim ama ı-ıh koca gün 2 isparoz uğradı onlarda geri denize gitti avlandığım yerlerde çevremdeki hiç kimsedede tık yoktu ayrıca körfezi bilen arkadaşlar nerededir balıklar şu sıralar bikaç tüyo verseniz
bugün genel grev var herhalde bende yeşilköy istanbuldan lüfere attım benimle birlikte atanlarda dahil olmak üzere tek bir tık bile olmadı.
Levent, aşağıdaki linki incelemeni ve bu konuyla ilgili forumda "arama" yapmanı yavsiye ederim. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=3176 5.bölüm-madde12- (6) Rast gele . . .
Levent kardeşim, Hakan kardeşimin verdiği linkten de anlaşılacağı üzere İzmir'de Bostanlı vapur iskelsini, karşıda Üçkuyular Araba vapuru iskelesine birleştiren hattın doğusunda yani Bayraklı tarafında kalan iç körfezde balık avlamak yasaktır. Bu forumda adı geçen sirküler ile yasaklanmış bir şeyi yayınlayamazsın. Konu budur. Bundan sonra daha dikkatli davranmanı senden bir büyüğün ve bir hemşehrin olarak rica etsem umarım bana darılmazsın.. Gözlerinden öperim..
Selamlar, ben de Bostanlı'da oturuyorum, İzmir'e 4 ay önce taşındım, bu yasaktan haberim yoktu ancak körfezde birçok olta atan görüyorum..Bu yasağın sebebi nedir acaba? ve neden o balık tutanlara kimse birşey demiyor?
Aramıza hoşgeldiniz.Önce tanışalım bölümüne alalım sizi. Tabi imza ayrlarınızı yapıp gelirseniz dahada mutlu oluruz.(Profil bölümünden İsim, yaş, şehir ve kan gurubu) Ondan sonra aradığınız her cevabı bu siteden bulabilirsiniz.
Bana göre körfez de yaşayan balıkların insan sağlığı açısından tehlike arz etmiş olmasından kaynaklanmaktadır.