merhaba arkadaslar izmirdeyım oltacılıkta amatörüm daha önceleri yıllarca ağcılık yaptım alamana ığrıp uzatma yani geçimimi sağladım şimdi hobi olarak oltacılık yapmaya çalışıyorum inciraltında ağaç kayığımz var fakat isparozdan yaz başındada kupezden başka balık tutamadık maalesef her turlu yardıma hazırım biraz tüyo lazım anlarsınız bol avlar dilerim rastgeleeeee
Merhaba,Foruma hoşgeldiniz.İmza ayalarınızı yaparsanız(isim-doğum tarihi şehir,kan grubu) size hitapda kusur etmemiş oluruz. Eski bir balıkçı olmanız dolayısıyla mutlka biliyorsunuzdur ama ben bu sayfayı okuyacak arakadşlara da yardımcı olmak için tekrarlıyorum Amatör su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğde yer yasakları bölümünde: (6) İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde her türlü su ürünleri avcılığı yasaktır. denmektedir.İzmir için bu yasağa uymak koşuluyla eminim değerli üyeler yardımcı olacktır.Saygılarımla....
Merhaba sıtemıze ve aramıza hos geldınız. izmir ve cevresınde balık yakalamak ıcın uygun yer soruyorsanız size TUZLA yı onerebılırım,ıkı haftadır hafta sonları oraya gıdıyorum.balık var tabıkı nasıbınızde varsa,bunun dısında foca(ESKI-YENI) ya gıdıyorum özellıkle eskı ıle yenı foca arasında uygun yerler var. hayırlısı
merhaba sitemize ve aramıza hoş geldiniz ufukkula arkadaşımızın dediği gibi yasak bölgelerimiz buralarıdır şimdiden kolay gelsin bol şanslar