Teşekkür ederim,silikonlar japon iç pazar satışlıdır.Ayrıca bence silikon veya maket balığa takılmanın çok da fazla gereği yok.Bu iş yapar diğeri yapmaz gibi bir şey bence sözkonusu değil.Doğru hava-doğru zaman-doğru yem üçlüsünü sağladığınız da bizim ülkemizde de çok verim alınabilecek silikon ve maketler mevcut. rastgele..Tebrikler... Burada kullandığınız takım hakkında da bilgi ve hatta mümkünse fotoğraf alabilir miyiz? Silikonlar oldukça canlı görünüyor. Bunları nereden temin edebilirim?
Ümit tebrikler çok güzel av gerçekleştirmişsin dahaları rastgelsin
Silikon takımını merak ettim doğrusu düzeneğini![]()
Nasıl bir düzenek kulllanıyorsunuz tek bir silikon olmazmı hangi silikon raglou olmazmı ?
Çapari: Bir beden üzerinde her biri ayrı köstek ile bağlı, ikiden fazla tüylü veya
tüysüz, yemli veya yemsiz iğne bulunan olta takımıdır.
Denizlerde amatör avcılık - Madde 17
(3) Bir amatör avcı en fazla 4 olta takımı kullanabilir. Olta takımındaki iğne sayısı, çapari hariç 6 adedi geçemez.
Ben bunu merak ettim siz 8 iğne kullanmışsınız.Bu şartlarda sirkülere aykırı bir takım mı bu yoksa bu çapari maddesi değişti mi ?
Ne yalan söyliyeyim tekneden levrek avında levrek çaparisi kullanırım 10 silikonlu 7 iğnesiz 3 iğneli
Bu arada Ümit tebrikler
Bahsi geçen takımın 12 ve 14 lüsüne de kullanıyorum.Takımda balığın atlayıp,yakalanabileceği silikon sayısı sadece ikidir.Geriye kalan silikonlar sadece sürü izlenimi vermesi için kullanılır ve takımdaki denge gereği iğneleri yoktur. kaldı ki iğneleri olsa dahi balık alacak konumda ilerlemiyorlar.Ayrıca 150 iğneli çapari de yapsanız alıkoyabileceğiniz balık limiti sirkülerde sınırlıdır.
Yardımcı olabildim mi ?
Valla Ümit bey aynı soru benimde aklımda vardı birinin şeytanın avukatlığını yapıp bu soruyu sorması gerekiyordu Murat bey sormuş sizde açıklık getirdiniz konuya akılda soru işareti kalmamış oldu. Bize de sadece Rastgele deyip sirkülere gösterdiğiniz özen için teşekkür etmek düşüyor.
İğneleriniz keskin olsun.