Ümit kardeşim o direkten uzak dur Oradaki çanafarı ben yakalayacağım Daha önce orada çok kötü bir anım var biliyorsun Bu arada başka avlakları yokla,yoksa izini bulacaklar ona göre (malum şahıs)... Kardeşime yakışan bir av daha işte...İsmail sen evde otur emi Devamını bekliyorum sabırsızlıkla...Selamlar.
teşekkür ederim mehmet abim.İz bulma konusunda epey kasmaları lazım kamuya açık alanlardan uzak duruyorum artık
Avlağını söylesen bile balığı almak için mental eksikliklerim vardır elbet. İzmir Şakran aralığında Kamuya açık olan yerleri zaten biliyoruz. Kamuya kapalı olan yere kamu olduğum için zaten girmeye teşebbüs bile etmem Avlarına bakar sana Maşallah der ve iç çekeriz. Difrizim boş haberin olsun ona göre Trofe Levrekler senin olsun.
Hocam Maşallahın var ya 3 günde 3 rapor, hafta içi demeden gece çıkıp balığa yollayacaksın bu gidişle bizi Sonra da hanım eve almayacak Pazar günü biz de deneyeceğiz levreği, silikonla ve su üstü rover ile, umarım senin meralardaki balıklardan birkaçı da buraya kaçmış olur Avların daim ve bereketli olsun...
ümit kardeş reytingi yüksek avlara başlamışsın yeni avlarını merakla bekliyoruz tebrikler.............
ümit maşallah av yine şahane ayrıca sende bu meralar varken sen daha çok gece uykusuz kalır duvarlardan atlarsıın
Teşekkür ederim,söylediniz artık karnınız şişmez bir nebze de olsa huzura ermişsinizdir söyleyince .fakat ben yine aynı şekilde yazmaya devam edeceğim. saygılar..