helal kardeşime yine döktürmüşsün:thumb: yakışır sana böyle avlar..gerçi son trofe levrek avının yanında sönük kalmışlar ama olsunafiyet olsun:hungry: bende uzun bir aradan sonra güzel bir levroyu sahtenin arkasına taktım 2 kere lakin atlatmadı şakal su berraktı..canım sıkıldı örgüyü çıkardım tekrar mono sardım
Ellerine kollarına sağlık Kavga edicez bak herkes kendi işine baksın arkadaşım bırakın Lüferleri rahat Seneye onlar dönecek gelecek bize Dahasına rasgelsin Ümit süper olmuş her zamanki gibi
Eyvallah kadir abim,levrek olmadımı av eksik kalıyor ya haklısın Abi şu monodan vazgeç bak ,canın çok yanacak
Sağol ali abim, Kaçırmışsınız lüferleri bu tarafa çok mu yüklendiniz ne yaptınız abi,ürkmüş hayvanlar rastgele ali abim.
Abi sen de böyle söylersen biz ne yapalım bizim burda 2şer 3er balık lüfer çıkıyor sizdeki gibi 50şer değil ki Zaten çıkanları da sadece Ümit yakalayabiliyor, ben başka yakalayan görmedim bu civarda
Ya yanlış yere tasma atmada benim üstüme yoktur ben neredeyse sana tasma atıyordum unuttun mu :laughing: zaten şoka girmiş gibi bana bakıyordun ben seni çekerken
Nutkum tutuldu ,dur bile diyemedim o kadar hevesli çekiyordun ki ,hevesini kırmak istemedim :laughing:
Sonunda "takılacak" bir şey bulduk Yüz ifadenden belliydi zaten nutkunun tutulduğu bende diyorum oltada birşey kıpırdaşıyor ama kafa vuruşu gibi değil Aslında en iyi av kısmını değiştirip 800 tllik takım yazabilirim artık
Senden kaçış yok ne yapalım. hadi 2 metre yanımdan balığıma tasmayı attın onu anlarım da arada 10 metre varken nasıl tutturdun benim takımı ,onu çözemedim ben :laughing:
örgüyü çamurlu suda kullanacağım o ağzımın yandığı yerdesuyun bulandığı günler.. bunun dışında bizim sular çok berrak..çok sırıtıyor örgü..
:laughing: :laughing: Ama bu sefer önce benim takım sudaydı sen benim takımın üstüne attın. Yoksaaaaaa benim takımda balık vardı da onu düşürmek için mi attın takımı oraya cık cık cık hiç yakıştıramadım ustam hihi hihi