Saat 19:20 itibarı ile İzmir Team toplantısından canlı yayın fotografları. [IMG]
Yazı var görüntü yok.... Yada bize ayıp olmasın diye yedikleri içtiklerini göstermek istemiyorlar .. ... ....
Bak bak sennnn ortalık şenleniyor... Benim sandalyeye hazır demi... Mehmet Pekmezci ve Akın'ı göremedim. Yoksa daha gelmediler mi
soldan sağa ayaktakiler akın,burak,salih,osman,levent,onur,cihangir abi,ümit,mehmet,berke,can soldan sağa oturanlar ömer,bülent,yalçın,murat,güven,nail,mutlu
Heeeyyy harikasınız arkadaşlarrr, süpersinizzz Herkese selamlar, iyi eğlenin Ümit'e özel selam göndersem çok mu şey istemiş olurum
Vay benim hemşehrilerim... Helal olsun size. Bravo hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim... İzmir'li olsunda çamurdan olsun....
En baştaki Can sanırım Kot mont onun montuna benziyor ta ta ta taaamm ve en uzun olan da Ümit olmalı Kızıyor şimdi içinden ehe Evet diğerleri, isimlerinizi sayın sağ baştan hadiinn, çatlarım
Yüzleriniz gülüyor ne güzel ya Bana ne oluyorsa, ben heyecan yaptım burda valla Çok keyifli görünüyorsunuz arkadaşlar, çok mutlu oldum burda
Arkadaşlar çok çok mutlu olduk(ben ve hamdi)şu an beraberiz .... ümitcan aradı bakın diye ve gurur duyduk sizlerle beraber olmak ve o mutluluğu yaşamak isterdik dilerim önümüzdeki günlerde beraber oluruz size iyi eğlenceler .... hüseyin ve hamdi'den...........