Teşekkür ederim kadir abi. Adam göndermene gerek yok yahu ,direk kendin gel,koltuğunun altına levreği alıp git
Senin resim takım çantasında yapışık duruyor Meraya indiğimde ilk önce etrafı kolaçan ediyorum :laughing: :laughing:
Ümit tebrikler kardeşim,yine Reel28'e yakışan,nadide bir av daha olmuş...Hızını kesme,devirden düşme Avlarında şans yanında olsun....
ORASI GÜZEL BİR AVLAK YERİ... NE ZAMAN NE CIKACAĞI BELLİ OLMUYOR.. YOLLARI HALA KÖTÜ MÜ _? BU ARADA ÇOK SIKI BİR AV OLMUŞ DEVAMI GELİR İNŞALLAH ... YENİYİM UMARIM MESAJIM GELİR..
Yine müthiş bir av. Maşallah. Avlak çok tanıdık geldi. İzmir-şakran arası bir yer:laughing: . Bence asıl iş oltanın ucundaki kişidereeling . Avlak hikaye.
AVLAK GÜZEL YER.. BİLİYORUM O MERAYI.. NE ÇIKACAGI BELLİ OLMAZ BU ARADA YENİ UYE OLDUM .. UMARIM VERİMLİ OLURUM SAYFAYA..
Ümit kardeşim şu klasik tebriğimi yapayım hemen bu ne yaa, az mola ver, ha'bide avlağına inerken, çıkarken, dikkat et ,sana bişi olmasın, sonra raporsuz naparız devamlarını dilerim kardeşim.
sağol recep abi, mola verdim zaten 3-4 gün Merayı sorma ya ,levrek koştururken dağ keçilerine döndük :laughing:
Maşallah Ümit, Allah nazardan saklasın Raporlar bölümüne girince boydan boya raporları sıralamışsın, katkı, emek, paylaşım ve tuttuğun balıklar için tebrikler...