Arkadaşlar sayımız artıyo ilginize teşekkürler.Kaptanlarla görüşmeler devam ediyor.Birazda hava ve balık çeşitlenmesini bekliyoruz.Yağmurdan sonra daha bereketlenir sular diye düşünüyorum hepinizi haberdar ederim.
Sevgili Gürcan bak ben çok acemiyim başına dert olmuyayım sonra. Gelmeden hangi malzemeleri hazır etmem gerek bana tek tek bildir mutlaka olurmu
şu İzmir organizasyonlarına bir gün ben de katılmak istiyorum. O taraa geldiğim de benim için bir organizasyon yaparmısınız
Valla sevgili Emre sayımız çok az galiba küçük bir tekneyle çıkıcaz.Biraz daha beklemek istiyorum tarih belirlemek için.Biraz sabır.
Bilgilendirme için teşekkürler ama net tarih verilmemiş Bu siteye yeni kayıt oldum ve organizasyonlara ailecek katılmak isterim. organizasyonun hafta sonu olmasını tercih ederim öyle bi imkanım varsa cevabınızı bekliyorum .. Şimdiden teşekkür ederim
Tabii Levent az kaldı müjdeli haberi vericez.Tüm arkadaşlar hazırlığa başlasın.Takımlarını hazırlasınlar.
Abi at çek yoruyo biraz mola verdim.Şimdi kalamara at çek yapıyorum günde bir iki tane alıyorum, ama levrekten ses seda yok bu gün bir daha deneyeceğim levreği dur bakalım hayırlısı.İrtibatı koparmayalım.
. Bahsettiğin gibi sabır edip düzenli talim yapmak lazım. İlarya ile canlı bırakma denedinmi hiç? Bak burada bir arkadaş zıpkın ile almış : http://zipkinci.com/photo-fotograf-albumu/37357-21-eylul-ozdere.html
Evet arkadaşlar önümüzdeki haftasonu çok büyük bir ihtimalle yani 01.11.2009 tarihinde organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz.Fakat tüm gezi tekneleri sahil güvenlikle problem yaşadığı için tarihte oynama olabilir.Kesin gelirim diyenler mesaj atsınlar ve kişi adeti belirtsinler. Çıkış : Özdere Balıkçı Barınağı Hareket saati: 08:00 Dönüş saati : 17:00 Fiyat: 20 TL. yeme içme dahil değil. Acele edin bir an evvel son sayı alalım.Tekne büyük ama en az 40 50 kişi olmalıyız.Yem tedarik edemeyenler için sülünez satışı yapılacaktır.Oltası olmayanlar için olta satışı yapılacaktır. Tüm balıkavı.net ailesi davetlidir.
Özdere Organizasyonu Ceyhan bey konuyla ilgili herşey organizasyon programında anlatıldı.Katılımınızdan ve tanışmaktan şeref duyarız.
Ben katılmak isterim, yanlız İzmir de yeniyim yollar felan pek bilmiyorum. İzmirden gelecek arkadaşlar ile irtibata geçip birlikte gitmek gibi bir durum olursa çok sevinirim