Haydi İzmir, haydi İzmir haydiiiiii... Tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii... Organizeniz hayırlı uğurlu olsun, teknenizin belgeleri tam olsunnn Sakıncaları tecrübe ile sabittir
Evet Sevil hanım çok üzücü bir durum, neyse boğazda balıkta çok evrakları tam olan teknede.Başka bir tekneyle denersiniz inşallah.Sayımız çoğalmıyor onu bekliyorum yoksa çok güzel balık almaya başlamışlar.Saygılar.
Kişi sayısında sıkıntı olduğu için iptal edilmiş sanırım...40-50 kişi yerine 7-8 kişilik ufak bir teknede olabilirdi,tabi fiyat o zaman 20 tl den daha fazla olucaktır muhakkak ama oda en fazla 10-15 tl daha artar...Eğer hala böyle bir düşünceniz varsa seve seve katılırım...
''Evet arkadaşlar önümüzdeki haftasonu çok büyük bir ihtimalle yani 01.11.2009 tarihinde organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz.Fakat tüm gezi tekneleri sahil güvenlikle problem yaşadığı için tarihte oynama olabilir.Kesin gelirim diyenler mesaj atsınlar ve kişi adeti belirtsinler. Çıkış : Özdere Balıkçı Barınağı Hareket saati: 08:00 Dönüş saati : 17:00 Fiyat: 20 TL. yeme içme dahil değil. Acele edin bir an evvel son sayı alalım.Tekne büyük ama en az 40 50 kişi olmalıyız.Yem tedarik edemeyenler için sülünez satışı yapılacaktır.Oltası olmayanlar için olta satışı yapılacaktır. Tüm balıkavı.net ailesi davetlidir.__________________ RASTGELE DİYELİM RASTGELSİN.iZMİR ÖZDERE FISHERMAN''
Gökhancım önceki mesajları okuma zahmeti gösterirsen aradığın tüm bilgiye ulaşırsın sevgi ve selamlarımla.
Sevgili Bülent siteden yeterli ilgiyi bulamadık bu yüzden bekliycez yani iptal oldu herkes attı tuttu geliriz gideriz diye ama kimse yok gördüğün gibi. Tekrar söylüyorum iptal oldu ileri tarihlere attık organizasyonumuzu görüşmek üzere kendine dikkat et.
Rica ederim gürcan... Bu arada İzmirde gördüğüm kadarıyla müthiş bir amatör balıkçılık patlaması yaşanıyor,şu an benim bildiğim üç ayrı organizatör her haftasonu 40-50 kişilik teknelerle ulaşım+yemek+tekne paket turları düzenliyor...Fiyatları gerçekten çok cüzi,perşembe günü aramamıza rağmen pazar çeşme turu doldu dediler...Fakat olta ayıklamaktan balık tutmaya vakit bulabiliyorlarmı onu bilmiyorum işte
Bu turlar nerde oluyor farukaan. bir site felan varmı yada bir telefon. Sevgili Gürcan sağlık olsun bekliyoruz yinede, beni ilk sıraya yazabilirsin , çok çok önemli bir şey çıkmadığı sürece katılmayı çok istiyorum
abiler bende izmir Karşıyaka'da oturuyorum acaba bu Özdere bana ne kadar uzak birde bu organizasyonun maliyeti ne kadardır?