İyi ki de toplanmamışız fırtına yağmıur Özdere çok kötü herşeyde bir hayır vardır diyelim.Ama illakide şu organizasyonu yapıcaz ona göre..
biz 4 kişiyiz fakat aliağada ikaamet etmekteyiz izmiri pek bilmem hele özdereyi falan. balık tutma konusunda çok amatörleriz ama sonuçta maksat muhabbet eğlence konuşma değilmi ben öss öğrencisi oldugum için pek boş vaktim yok eğer güzel bir güne denk getirirseniz. ufak yada büyük onu kişi sayısına göre halledersiniz tekneyi. ben gelmeyi çok isterim okulu ekip gelebilirim yanı ama size tavsiyem gürcan abi gelecek kişilerden bi kapora almanızdır. eğer öyle olursa kesin sayıyı belirler ve işinizi sağlama almış olursunuz.işinize karışmak gibi olduysa affola.ben boyle daha iyi olabilecegini düşündüğüm için fikrimi belirttim.
böyle bir organızasyona katılmak cok isterim. değerli büyüklerimden tecrübeli arkadaslarımdan ogrenmek istediğim cok sey var ama benim için tarihi önemlidir.. hem öss hem aliağada da oturuyorum yanı
Haydi İzmir haydiiiii, canlanın yahu, yapın şöyle dillere destan bir organizasyon, torunlarınıza anlatacak birşeyleriniz olsun, Gürcan iyi gaza getiremiyorsun İzmir' lileri be kardeş,
Ben katılıyorum yazdım ama Gürcanın dediğine katılıyordum Kadir abi, sen nereye katılıyorsun? Gürcan Kadri abi eğer gelecek olursa, organizasyonda halletmeni istediğim bir mevzu var Özelden bildiririm
Aslına Bakarsanız Organizasyon Tarihi Belli Olmadan Yeterli Katılımcı Bulamazsınız. Bulamazsınız Demeyeyimde Az Katılım Olur. Neden : Ben Katılmak İstiyorum... Ama Bu Hafta Sonu ve Diğer Hafta Sonu İçin Zaten Bir Programım Var. Tarih Belli Olursa Herkes Kendini Organizasyon Tarihine Göre Programlar. Tarih'e 3-4 Gün Kala Yeterli Katılımcı Olmazsa Organizasyonu İptal Edersiniz. Görüşümle Organizasyon Yetkililerini Kırdıysam Offola. Saygılarımla
Yahu gene mi kara gözlüklerini taktın sen Gürcan Abim, Sen buna bakma. beni tekneden attıracaktır bu kesin
Katılıyorum kısmen. Tarih belirlemek önemli. Ama katılımcıların da, isteklerini son 3-4 güne bırakmalarını beklemem. Ayrıca, katılacağım diyen arkadaşların da, çok elzem bir sebeb olmadıkça; organizasyona sahip çıkacaklarına inanırım. Yani, son dakikada iptal etmeyeceklerdir diye düşünürüm. Sonuçta bu da bir sorumluluktur. Şimdi; tarih ne olsun Gürcan Abi?
Bekleriz efendim Başımızın üstünde yeriniz hazır bekleriz efendim .Havaların iyileşmesini bekliyorum ben bile çıkamıyorum .Balık var ama havamızda iyi olmalı ki neşemiz yerinde olsun.