Kırmak nedemek Mehmet.Yeterki iki hoş sohbetin belini kıralım birbirimizi tanıyalım olay bu tarih havalara bağlı.
gürcan bey selamlar.bi organizasyon olursa bende katılmak isterim .şimdiden kolay gelsin.görüşmek dileğiyle.
Arkadaşlar bu cumartesi(Cumartesiyi pazara bağlayan gece)saat 4 de buca çıkışlı,ikinci durak gaziemir ve sonrasında sabah 6 gibi çeşmeden balığa çıkıcaz,tam karar vermedik ama çeşmeyi bilenler varsa 66-67 veya amazon düzlüğünü düşünüyoruz,saat 16-17 gibi bitirip döneriz diyoruz ama baktık av güzel 2-3 saat daha uzatabiliriz...Araçtada teknedede yerimiz var,güzergahımız üstünde oturup,gelmek isteyen arkadaşlar olursa 0542 657 66 94 den bana ulaşabilirler.
Sevgili 35,5(karşıyakaa) merhaba hoşgeldin org. yapamadık kimse ilgilenmedi ama havalar güzelleşsin yapıcaz.
slm arkadaşlar özdere ve seferihisarda her yazın kıyıdan olta balıkçılığıyla avlanıyorum güzel balıklar aldım oralardan özderede akrabaların yanına gidincede avlanıyorum şimdiden herkese rasgele
Ben işim gereği sabit bir günde izin yapamıyorum,yani bir hafta salı-çarşamba izin yapıyorum...Diğer hafta cuma-c.tesi gibi...Bugün nöbet listeme baktımda bir dahaki c.tesi-pazar iznim 2 ve 3 Ocak'ta Hava şartları beni ilgilendirmez...Bu tarihlerde özdereden balığa çıkmak isteyen olursa katılırım...
Tuncay organizasyon olunca buradan haberin olur senide bekleriz. Mustafa ben devamlı Özderedeyim.Yolun düşerse tanışalım.
Murat merhaba hoşgeldin herkes geliriz diyor ama gelen giden yok.İnşallah görüşmek dileğiyle.Org. yapınca burdan haberiniz olur.