Gürcan, dokuzuncu aydan beri İzmir' de havalar düzelmedi mi Hemen bir organizayon istiyoruz, bekliyoruz İzmir' e gidemiyoruz bari fotoğraflardan özlem giderelim değil mi?
Ablacığım, biz oraya gitmeden bu iş olmayacak gibi. Var mısınız İzmirde buluşmaya? İstanbulu da organize ederiz burada. Bi gidelim de görsünler, hava muhalefet mi?
Amanın baskı yok millet gelmiyo ben neyapayım tamam bu hafta sonu değil öbür hafta sonu toplanicaz.İLANDIR BU HAFTA SONU DEĞİL ÖBÜR HAFTA SONU PAZAR GÜNÜ ORGANİZASYON YAPIYORUZ.VE HERKESİ BEKLİYORUZ.Program ilerliyen günlerde verilecektir.
Hadi hayırlısı bakalım ama şuna 20 Aralık 2009 İzmir buluşması desene abi bu ne hesaplarken vaz geçerim valla Güzel İzmir'den güzel bir organizasyon bekliyoruz.
Tembel İzmir, hadi ayaklanın bakalım, sizin oradaki balıklar bizim burada olacak , yemin ederim 7/24 organizasyon yaparız HAYDİ İZMİR HAYDİ İZMİR HAYDİİİİİİ, TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİİ
Konuya kalabalık yapmayalım lütfen, anca millet bir taraflarını kaldırırsa nasipse havada kelek yapmazsa olacak inşallah.
haydi izmirli dostlar bizdende size destek.insallah havalar duzelir orgnizasyonunuzu beliyoruz.hemde dort gozle rastgele.
İzmir çevresinde tekne veya kıyı hertürlü balık aktivitesine itina ile katılınır.. SAYGILARIMLA Şefik KATGI
arkadaslar ızmır ve cevresınden ben katılırım turlara msnım bu haber verırsenız gelırım.. mrtmrtl@hotmail.com bu arada 6 kısılık tekne var 80 lıra sıgacıkta bıkac kez cıktım cok guzel ve cok ucuz.. ne dersınız