izmir sarpa ve kafal

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında balıkcımelih tarafından paylaşıldı.

1. balıkcımelih

balıkcımelih melih

orada tutulan balıkların yenmedigini kac kisi biliyor sizce ? bnm gibi haberi olmayan insanlar nereden bilecek hicbir onlem yok yenmiyorsa orada balık tutulmuycak adam gibi tabela yapacaklar ve onlemlerini alacaklar ben yakala ve bırak yontemini sevmem o balıga yazık gunah ya tutucaksın yiceksin yada baska yerde avlanacaksın mademki doktor lar bagırıyor e bu belediye nereye gitti ? nicin onlem yok ? !

2. OMMG

OMMG OKAN

Canım kardeşim bizimde isyanımız aynı zaten, yeterli uyarı,bilgilendirme,denetim yapılmaması konusunda...
    Bu arada konumuz bu değil ama madem bilmediğini iddia ediyorsun konak cok güzel ve balıklar yenilior yenmez diyenlere aldanmayın cokta lezzetli diye yazan ben değilim herhalde.Dediğim gibi konumuz bu değil,benim amacım zaten en başta yazdığımı okursan seni yermek değil genel bir bir konuya dikkat çekmekti.
    Senin gibi genç kardeşlerimizin abuk sabuk zararlı şeylerle uğraşması yerine böyle güzel bir hobiyle uğraşmaları çok güzel,rastgele...

3. balıkcımelih

balıkcımelih melih

evet dedim bu siteye uye olmadan once bir adama sordum burdaki baliklar yenir mi yenmez mi diye sordum adam bana doktorlar pisirildikten sonra yenmesinde bir sakınca olmadıgını soledi bende bu siteye uye oldum ve soledim fakat bazı abilerim de yenmedigi soleyince kafam karıstı ve yenmiyecegine kanat getirdim ! konak ta gemi batmıs mazotlar yaglar denize dokulmus bu saat ten sora da yemem zate :)

4. balıkcımelih

balıkcımelih melih

tesukkur ederim keske gencecik arkadaslarda aptal saptal isler yerine balık tutmayı hobi edinse daha yararlı olur :)

5. OMMG

OMMG OKAN

Aynen sana katılıyorum,keşke her gencin buna benzer güzel hobileri olsada kendilerine zarar verecek şeylere bulaşmasalar.O zaman sana düşen görev yaşıtlarına,arkadaşlarına bu konuda aşı yapmak ;) :) :)

6. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Aferüm sana be..ge güzelde demişsin..:p :) :D