Bugün daha önce hiç gitmediğim Sığacık'a gittim.Tabi ki gitmişken çektiğim fotoğrafları da sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.Belki de benim gibi hiç gitmemiş olanlara ileriki avlar için fikir verir. Balçova-Gaziemir otobanından(yeni açılan yol) İzmir Körfezine bir bakış Sığacık evleri,liman karşısı, yamaç. Sığacık Liman içinden bir görünüş Sığacık'ta hoşuma en çok giden şey taş üzerine yapılmış evler oldu Yaz aylarının vazgeçilmez güzelliği ''zakkum'' çiçekleri yine muhteşemdi Sığacık koyunun girişinde bulunan küçük ada(ismini bilenler vardır,öğrenemedim) Bunlar da, liman içinde ekmek atarak topladığım kefaller
teşekkürler abi izmir organizasyonu için en uygun yer be adayı görüyorum güzel olmazmı abi ben bunu arkadaşlarda söyliyeyim bari paylaşım için teşekkürler sağol.
Ufukcum merhaba nasılsın, resimler harika teşekkürler. Uzun zamandır elimde olmayan sebeplerden dolayı yoktum forumda artık buradayım inşallah. Artık yeni bilgisayarımla evden katılıcam. Konunu görünce dayanamadım yazdım kusura bakma Çok oldu görüşmeyeli foçadan beri. Ne güzel gündü ama. Vaktin olursa görüşmek hata balığa gitmek isterim şu işlerim biraz yoluna girsin de . Sevgilerimle
ufuk sıgacıgıa bende çok giderim harika biryer güzel fotolar çekmişsin nasipse önümüzdeki haftalarda oralara avlanmaya gidicem geçen sezon iyi av yapmıştık bakalım bu sene yine bereketli olucakmı paylaşım için teşekürler
Ufuk fotolar çok güzel teşekkürler paylaşım için. Bu arada kefallere mazmuzu yapmışken birde olta sallasaydın da balıkların son halini birde ızgarada görseydik
Ufuk kareleri çok güzel yakalamışsın eline sağlık gidip görmüş kadar olduk bende hafta sonu Marmaris Akyaka çevresinden 3-5 çekim yapıcam
İzmir sığacığa gitmiştim.Zıpkınla avlandım.Tek hatırladığım şey buzluktan çıkmışçasına soğuk olan suyuydu.İşin aslı gerçekten çok güzel bir yer.Seferihisarda öyle.
Görüntüler harika.. Cennet gibi. Paylaşım için teşekkürler ufuk. Bu güzellikleri görmemizi sağladığın için.
Herkese teşekkür ederim değerli yorumlar için..Benim de ilk kez gördüğüm bir yerdi,İzmir gerçekten muhteşem bir şehir..Bu güzellikleri görmek için 1 saatinizi ayırmanız yeterli..O gün avlanmak niyetiyle gitmemeiştim ama kısmet olursa yakında av fotoğraflarını da gönderirim..
Hakan Bey, hoşgeldiniz. Öncelikle tanışalım başlığı altında kendinizi tanıtan bir konu açarsanız daha sıcak bir yaklaşım olur. Saygılar http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=27
sığacık av için cok verimli bir mera. cok yakın bir arkadaşım bizi bir kaç defa misafir etti teknesinde. güzel avlar yaptık. ama marina yapılması ve kavak yelleri dizisinin çekimlerinden ötürü bakir olma özelliğini hergeçen gün kaybediyor. nostaljik yapısı bozulmadan herkesin ziyaret edip, balık yakalaıp sahildeki restaurantlarda yada halin içindeki pişirme evlerinde avlarını yemesini tavsiye ederim. birde sur içini gezmeyi unutmayın. paylaşım için teşekkürler.