Arkadaşlar merhaba ben EMRE, Övünmek gibi olmasın Eskişehir'liyim, ama artık İzmir'de yaşıyorum... Forumu da inceledeğimizde Eskişehirde yaşamak tatlı su balıkçılığı için büyük avantaj,,, Şimdi izmir'deyim ve arkadaşlar izmir'de nerelerde avlanabilirim? Bana avlak önermeniz konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Daha önce bir kere Demirköprü Barajı'na gitmiştim, o bölgede satılan cime'lerle birkaç parça levrek almıştım. Ama benim istrediğim Kambur Sazan.... Yardımlarınızı bekliyorum, nerdeyse 3 yıldır ava çıkamayan bu adama bir yardım ediverin.... Şimdiden sağolun
Aramıza hoşgeldin biraz gez dolaş sitemizi hem sana yarıyacak bilgileri bulucaksın hemde site kuralları ile ilgili konuları .. Keyifli paylaşımlar ..
Tekrar selam Arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim,,, Bu kadar kısa sürede beni bu kadar çabuk cevaplamanız çok güzel,,,, Siteyi gözümü kırpmadan geziyorum,,, hazırlayanların ellerine sağlık, süper olmuş. Gerçekten çok faydalı konular var, gözümü kırpmadan okuyorum. İzmir konusunda yardımlarınızı da bekliyorum... Tekrar sağolun...
Mademki gözünü bile kırpmadan okuyorsun birşey dikkatini çekmiş olmalı.. Oda imza ayarlarımız .hepimizin yazılarının altında yazan .. İsim, katıldığımız şehi, yaş ,ve kan gurubumuz ,, sende yapıverki hitapta kusur atmiyelim bizde sana elimizden geldiğince yardımcı olalım tekrardan hoşgeldin rasgele .
Arkadaşlar kusura bakmayın, Daha önce işlim gereği bir forumu yönetirken, şimdi ilk defa bir foruma üye oldum. Takipte biraz zorlanıyorum... Umarım imza ayarlarımı doğru yapmışımdır...
Hocam levrek, çupra bozar bizi,,,, Gümüş olsun tatlı sudan olsu (Bu arada hala eksik birşeyler varsa, söyleyin düzelteyim,,, mesela resminizin altın nerden olduğunuz av malzemesi gibi bilgiler var onları nerden girdiniz bulamadım...)
abi teşekkür ederim,, gerçekten umduğumdan çok samimi bir ortamla karşıladınız beni, valla gözlerim yaşardı,,, sanki yitirdiğim arkadaşlarımla yeniden buluşmuş gibi oldum... Teee oralardan bizi takip etmeni de şiddetle takdir ediyorum abi,,,,
Aramıza hoş geldin Emre kardeşim. Ege de sanırım Eskişehir de olduğu kadar şanslı olmayacaksın tatlı su avlak yerleri konusunda. Ancak denizin her ne kadar seni bozacağını düşünsende inşallah tuzlu su avına da alışır ve seversin. Keyifli paylaşımlar...
Serdar, İzzet çok saolun abiler,,, Aslında birkaç kez kıyıdan deniz balıkçılığı denemesi yaptık ama şimdilik tatlı su balıkçılığının yerini tutmuyor. Heleki buradan arkadaşlar edinipde göllere gitmeye başladık mı zor valla bir daha denizlere alışmak
Biraz serinlesin havalar denizin müsait olduğu bir gün tekne ile açılalım nasip olursa Belki tekneden avlanmak hoşunuza gider kardeşim Sağlıcakla kalasın
Bu teklifi sevinçle kabul ediyorum,,, Zamanı, programı sen yap, ben sana eşlik edeceğim inşallah,,, Sen de sağlıcakla kal....