oldukça uzun bir aradan sonra yani bir ay filan benim için yıl gibi geldi bu gün öylen 12 civarında fırsatını bulup botumu ve malzemelerimi arabaya atıp yola koyuldum 100 metre kadar gitmeden yan binamızda oturan emekli bi abimiz var nereye der gibi selamlaştı durup balıga abi dememle bekle geliyorum ömer onunda malzemelerini aldık dogru yemciye 6 paket boru kurdu bir bardakta mamun aldık dogru çigliden girip tuzlanın arka kapısının önününe geldik botu şişirip denize girdik işte arkadaşlar inanın benim için dünyanın en büyük zevklerindendir anlatması zor ama o denizde olmak bile bana büyük bir keyif veriyor neyse avlancagımız yere gelip çapayı saldık. ilk bana kaba bi lidaki geldi bayagı bi aradan sonra bi lidaki daha sonra bi yer deyiştirdik derken yanımdaki abiye bi kırlangıç ve bana bi mırmır tamam burası saat 4.5 ga kadar avlanıp çıktık sonuç ben 4 lidaki 2 mırmır 2 barbun 8 tane ısparoz allah bereket versin yanımdaki abi 3 kırlangıç 6 lidaki bol ıparoz kameralı telefonum felan yok o yüzden anlatımla idare edin arkadaşlar herkeze rastgele:)