evet arkadaşlar ürkmezden dondum ilk olarak gittim hemen yemlerimi buzdolabına koydum ve sahile inerek daha once siteden tavsiye edilen buruna doğru gittim ve etrafın kayalık olduğunu görünce olta atabileceğim yer aramaya başladım ve dibi kumluk olan bir kayalık aralık kısmı buldum ve yeri tespit edip akşamı beklemeye başladım akşam üzeri takımları alıp doğru tespit ettiğim yere gittim benim dışımda bir iki kişide vardı takımları attım yem olarak maun bulmuştum onları kullandım attığım takımları uzun bir sure bekledim bir ses çıkmayınca çekmeye başladım ve takımlardan sadce birini alabildim gerisinin hepsi denizde kaldı :))) ve ilk gun sinır dolu ev ahalısının pis pis gulmesiyle noktalandı ertesi sabah 6 da kalkıp kumsala inip geceden hazırladığım takımları attım ve beklemeye başladım yem bu sefer boru kurduydu oltalarda bir hareketlilik vardı ama balılklar yemlerı toplayıp gidiyordu o sabah da buyuk bir husran la sonuçlandı evdeki ahali yine gulumsemeler :(((( 2 gun avlanmadım ve balıkçıları araştırdım bulduğum amatörlerle konuştum sorunu buldum benim iğnemin cok buyuk olduğunu anladım gidip hemen yeni iğneler temin edip 4 gunun sonunda sabah erkenden çıktım bu sefer sadece makarayla sülünez kullandım ve sonuç fena deildi isparozla başladık :)))) ve azimlenerek o bolgede azmak araştırdım hemen kefal takımlarımı hazırlayıp ve adam akkılı bir kefal yakalayıp tatıl boyunca yakaladıklarımla aileye bir balık ziyafeti çektik başıma ilginç gelen olaylar gece 2 de kumsalda salla dım oltamı balık vurup bekliyor bende bekliyorum almasını en sonunda bir ağırlık bende çekmeye başladdım ve olta hafifledi bende balığın gittiğni düşünü makarayı çekmeye başladım oturarak ve oltayı hızla yukarı asıldığımda bir balık ice uzun üzerime doğru sallanak geldi ve yerimden fırladım korkudan şu mığri balığmıymış ne resmen ödüm koptu sonuç olarak buradan cok şey ogrendim ama pratiktede çok şey öğrendim sizden bir tavsiye istiyorum eşim tatil boyunca kızdı durdu bana ona bu balık aşkını nasıl aşılarım benimle gelsin diye ::))) okullar açılıyor tatlısu balıkçılığına donuyorum ilk deniz deneyimim fena deildi zarar buyuk en sonunda makaralı kamısıda kırdım bu arada ama mukemmeldı o heycan ve mutluluk hiçbirşeyde yok biz balıkçılar biraz hastayız galiba :))) bu arada fotoları nasıl gonderecem