Bırsen hanım ılgınıze tesekkur ederım. esımle gorusup gereklı bılgıyı tarafınıza ıletecegım. tugay sahın
Sizi fazla meraklandırmayalım o zaman. Bazı özel nedenlerden dolayı yemeğe katılamayacağız. Fakat fırsat bulursak size fal bakmaya geleceğiz eşimle beraber. Üyelere özel tarife fincanı 5 ytl. Arkadaşlar aranızda olmamı istediğinizi biliyorum. Fakat insanın bazı nedenleri olabiliyor. Ve herşeyde anlatılmıyor ne yazıkki. O yüzden lütfen sizden ricam niye gelmiyorsun? sorun ne? gelmeni isterdik şeklinde sözler söylemeyiniz. Orda olmayı ben hepinizden çok isterdim ama maalesef bu seferde böyle denk geldi. Başka bir sefere diyorum kendi adıma. Yok sen kredini tükettin artık diyorsanız da boynum kıldan incedir sizlere karşı. Umarım çok eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Kaybeden taraf yine ben olacağım. Ne yazık ki böyle olması gerekiyor. Anlayışınıza teşekkür ederim.
Biz alıştık nasıl olsa sizin hiç bir organizasyonumuzda olmamanıza.. Neyse...Umarım gerçekten geçerli bir sebeptirde ,üzülmezsiniz....
Ahhh Ahmet ey hoş geldiniz .Levrek diyorum soğuk hava diyorum . Nasıl olur diyorum güzel oılur diyorum ? Düşün diyorum ..
Düşündüm diyorum.... 40 derece ateşli sıtmayı yeni atlattım diyorum. Balık oldumu akan sular durur diyorum...
Yeterince geçerli merak etme Birsen. Organizasyonlar konusunda bir sıkıntım olsaydı mazeret üretmez direk söylerdim. Böyle yemekli ve kalabalık bir organizasyonda bulunmayı istemem. Sevmem çünkü ama Arif bile taa Tekirdağ'dan gelecekse benimde gelmem boynumun borcu diye düşünürüm. Yinede sevsemde sevmesemde bu aile içinde görüyorsam kendimi gelmem gerektiğini düşünmüştüm. Fakat şartlar buna elvermiyor. Ve buna neden olan şeyleri de burada ya da özelden kimseye açıklamak zorunda hissetmiyorum kendimi. Neyse çok lafa gerek yok. Sizler eğlenin de ben üzülmüşüm üzülmemişim bişey farketmez.
Mehmet abi lütfen sanırım yanlış anladınız.Amacım sizi kırmak yada rencide etmek değil.Asla böle birşey düşünmedim.Haklısınız geçerli sebepleriniz olabilir. Sadece şimdiye kadar bir çok organizasyona katılımda bulunmadığınız için o şekilde yazdım. Unutmayınki bu organizasyon sadece siz üyelerimiz için yapılıyor.... Yinede kırdıysam özür dilerim....... Saygılar...
Svgili Birsen ben asla kırılmam . Böyle bir huyum var işte. Ama bişeyi açıklamalıyım. Daha önceki iki organizasyon tekne ile yapıldı. Bak Mutlu beni tanıştığımızdan beri davet eder tekneye binmem. Yani tek neden deniz tutmasıdır. Bu seferde kısmet olmadı. Kısmet demek lazım. Ama ben imkanım olursa söz veriyorum yemek olmasa bile fal bakmaya gelicem Hem neden para vereyim ki yemeğe. Her masadan iki lokma alsak akşam yemeği çıkar işte. Araba kullanacağım için kimsenin tekirine dokunmam merak etmeyin
Kardeşim yanına asistan lazım ise ben seve seve yaparım. Hatta tekirlerin kalite kontrolüne de ben yapabilirim...