Vaayyy....Güven abi bende seni geçen hafta Ildırıda unuttuk sanmıştım.... Meğer buralardaymışsın.....
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit) 09 steelrock (burak) 10 deepbourne (suat) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi Listemizin son ve güncel halidir...
Yahu yenge şu avatardaki gözlere baksana Ölüm yakın sanırım (Şurda aramızda konuşuyoz hemende yetiştirmeyin figene )
Ya şey ,sanki bana daha çok paparazilerden kaçarken fotoğrafını çekenlere fırça atan Mustafa Topaloğluna benziyo gibi geldi. Kardeşim şaka yaptım alınmazsın umarım
Haklısın,yanyana balık tutmaya çalışırken benzemiyordun Ama avatarında bende benzetiyorum seni ve bende severim Cem Davran'ı
Abi burası ajans değil gidin ajanslara allah allah... Bizim konumuz başka olmaz ki... Cem bey ve M.Ali bey organizasyon gecesi bize bir shov yaparsanız seviniriz....