hocam bizim hanim da ilk gordugunde seni m.ali erbile benzetti, senin kod adin mali bizim evde bu arada hazirliklar girla bakiyorum. allah icinize sindirsin, kusurumuza bakilmasin lutfen o aksam sizlerle olamayacagimiz icin. keske once tarih kararlastirsaydik ama kismet nasil olsa bizde ikinci organizasyonlar ilkinden daha kalabalik oluyor, yemek olayinda da oyle olur insallah
Onur kardeşim tabiki gönlüm Gülgün ile birlikte gelmende.Ama sanırım mümkün olmuyor.O zaman tek gel kardeşim ben seni bekarlar ile oturturum....
birsen hanım eşim ve oğlumuda ilave yapabilirmiyiz....ayrıca servisten bahsettiniz....ama ben kendi aracımla gelmeyi düşünüyorum gelirken (Lockman)cemali de alırım
Siz bilirsiniz bizim servis ayarlamaktaki amacımız,dönüşte alkol sorun yaratmasın diye.Ama alkol kullanmıyorsanız sorun yok demektir...
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit) 09 steelrock (burak) 10 deepbourne (suat) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi Listemizin son ve güncel halidir...
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit) 09 steelrock (burak) 10 deepbourne (suat) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi 14 Celen Mustafa ve Eşi
Hiç sorma Güven Abi, hem gülüyor benim kız hem de durmaksızın nerden geldi baba bu M.Ali Erbil buraya diye sorup duruyor... Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştik sanırım, en sonunda baktım ki ikna edemiyorum evet kızım Mehmet Ali Amcan benim müşterim dir diyerek konuyu bağlamış oldum...
OOoooo....Mustafa bey bakıyorum av deyince çıktınız ortaya.Doğru bizim yemekte balık yakalanmıyo......
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit)??? 09 steelrock (burak) 10 deepbourne (suat) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi 14 Celen Mustafa ve Eşi[/QUOTE
3 şubattaki yemek iptal oldu onun yerine tekne ile balığa çıkılıyor desek 26 değilde 260 olurmu abi bu iki gün içinde