Arkadaşlar listemizin acı hali.....[/QUOTE] Yengecim Tugay şahinde gelmek istiyordu bi görüşün isterseniz kolay gelsin
Yengecim Tugay şahinde gelmek istiyordu bi görüşün isterseniz kolay gelsin[/QUOTE] Üyelerimizdenmi Müjdat abi biz yazmayımı unutmuşuz... Tabiki kaç kişi olacak belirtirseniz hemen ekleyelim...
Arkadaşlar son durum itibari ile erteleme söz konusu olamıyor malesef.. Gerekli görüşmeleri yaptım.Ve bir sonraki tarihin uygun olmadığını öğrendim. Sizlerden ricam en geç 31 Ocak Çarşamba gününe kadar katılımlarınızı bildirmeniz ve listemizin kesin ve son şeklini almasıdır. Hepinize İlgilerinizden Dolayı Şimdiden Teşekkürler....... Saygılar....
Üyelerimizdenmi Müjdat abi biz yazmayımı unutmuşuz... Tabiki kaç kişi olacak belirtirseniz hemen ekleyelim...[/QUOTE] Evet üyelerimizden kendisi tugay, kendi sormuştu hatta,, size arkadaşlarınıda getirmek istiyormuş, hatta tekrardan görüştünüzmü bilmiyorum gerçi ,yinede işinize karışmıyayım ben sizin . kolay gelsin saygılar.
Neeeeeeeee tekneyle balık avı mı? Manisadan 25 kişi yazın İşin şakası biz birkaç aile hala düşünüyoruz. Yol bize uzak, alkol var dönüş problem olacak kalabalık olursak servis tutacağız. Durun bakalım, gelemezsek afiyet olsun herkese, kalbim sizinle. Tekne avı felan olsaydı........
Evet üyelerimizden kendisi tugay, kendi sormuştu hatta,, size arkadaşlarınıda getirmek istiyormuş, hatta tekrardan görüştünüzmü bilmiyorum gerçi ,yinede işinize karışmıyayım ben sizin . kolay gelsin saygılar.[/QUOTE] Eğer listede adı yok ise lütfen Tugay arkadaşımız tekrar iletsin.Görmemiş olabiliriz.
şayet ertelenirse bir pazar gününe denk gelse sanki herkeze daha uygun gelir gibi geliyo bana mesela bana
deniz beni çağırıyor Merhaba Birsen kardeş,acaba yemeğin sonrasında bir mordoğan,yada karaburun organizasyonu geceye eklenebilirmi?
Evet Mustafa ağbi yemeğe gelenleri katılanları gece saat 2 gibi savarona'yla kızıl denize götürceklermiş çok güzel bi avlak bulmuşlar
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit)??? 09 steelrock (burak) 10 deepbourne (suat) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi 14 Celen Mustafa ve Eşi[/QUOTE
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit)...............(ödendi) 09 steelrock (burak)..........(ödendi) 10 deepbourne (suat)........(ödendi) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi 14 Celen Mustafa ve Eşi