Sosyal bir mesaj vermeye çalışıyorsun ama bu animasyonla korkarım ne demek istediğini kimse anlamayacak
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit)...............(ödendi) 09 steelrock (burak)..........(ödendi) 10 deepbourne (suat)........(ödendi) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi 14 Celen Mustafa ve Eşi 15 Çiğdem
Kusura bakmayın parayı halen yatıramadım Benim kız hastalandı üşütmüş iki gündür onunla uğraşıyoruz eğer düzelmesse iptal edecem Kusura bakmayın
Gecemize servis ile katılacak arkadaşlar lütfen bilgi versinler. Bu bilgilere göre servis güzergahı hazırlanacaktır. Zamanımız çok az kaldı...
Geçmiş olsun Cemal kardeşim,umarım yeğenimiz bir an önce iyileşirde sizlerde gönül rahatlığıyla geceye iştirak edersiniz
listeye 2 kişi daha (yeşim-semih engez) ekleyebilirseniz sevinirim. parayı hesaba eft ile gönderdim. yarın hesaba geçer. bir de lokantanın yerini tarif edebilir misiniz?(bir izmirli olarak utanıyorum) denkgele
sevgili burak cumartesi günü arabayla gideceğiz başka bir planınız yoksa utana sıkıla gideriz. not: ben içicem arabayı hanım kullanacak denkgele
Bizde Ümit'lerle arabayla gitmeyi düşünüyoruz,onlar yerini biliyorlardır sanırım,olmazsa buluşup peşpeşe birlikte gideriz
Valla abi siz gelcez deyin mordoğan ,karaburun yakın kalır.... Ama siz önce şu yemeğe bir teşrif edin.Yemeğe gelmeyene gezi yok....
Sevgili Semih abi yerimizi kısaca tarif edeyim size. Konak istikametinden İnciraltı mevkine girin,Özdilek alışveriş merkezine(Crowne plaza) gidiyormuş gibi yol alın ,alışveriş merkezine varmadan önceki kıyı şeridindeki soldaki restorantlardan biridir Sahil restorant,park yeride mevcuttur
Burak'çım sizin geleceğiniz arabayı dönüşte umarım alkollü bir arkadaş kullanmıycaktır.... Servisimiz bu durumlar için ayarlandı biliyosunuz...
Haklısın yengecim ama arabayla daha rahat olur gibi geldi Ben çok içmem diye düşündüğüm için arabayı tercih ettim,sanırım hata ettim
Arkadaşlar organizasyon gecemiz için restorant sahibimiz YUSUF bey menümüzü kişi sayısına göre hazırlayacaktır.Bu sebeple sonraki bildirimlerde sizlerin ve bizlerin sorun yaşamaması açsından sizlerden ricam lütfen 1 şubat perşembe günü katılım sayımızı netleştirip sonuca bağlamamızdır. Aksi taktirde perşembe gününden sonraki katılımları kabul etmeyeceğim. Hiç kimsenin kırılmaması ve bizlerinde zor durumda kalmaması adına bu uyarımı dikkate alacağınız için şimdiden teşekkürler.... Saygılar.....