Ama Burak azda içsen çokta içsen trafik affetmez biliyosun.... Ayrıca böle bir gecede alkole sınır koyabileceğini sanmıyorum ama yinede sen bilirsin.....
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit)...............(ödendi) 09 steelrock (burak)..........(ödendi) 10 deepbourne (suat)........(ödendi) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi 14 Celen Mustafa ve Eşi 15 Çiğdem 16 Yeşim-Semih Engez 17 Ömer65 ve Eşi
Merhaba arkadaşlar Servis konusu halen netlik kazanmadı Ulaşımları kendi imkanları ile yapacak olan lütfen bildirsin. Servis ile gelecek olanlar bana yada sevgili CAN'a özelden cep telefonlarını yazsınlar. Bir ikinci konumuz ise 01.Şubat.2007 tarihine kadar listemizin sabitlenmesi gerekmektedir.
gel kardeşim gel her yerde gece düzenlenir parti yapılır ama böylesi olmaz gel sende gel büyük buluşma gecesine gerçek oltacıların partisine gel geceye katılacak yolcular geç kalmasın kaıkıyo gel sende gel
yahu ben pazar günü işe geleceğim,nasıl olacak bu işlerrr Ben size rastgele demek zorundayım sanırım :,(
Tamamdır abi sen bilirsin iş önce gelir tabiki. Ama yinede düşün sen bi..Levrekler,levrekler birdaha levrekler
Ah ah keşke düşünmeyle olsa Suat Ama yok biz hemen oradan,kıyıdan at çek yapacağız diyorsanız sabaha kadar atarız çekeriz
Daha ne istiyorsun...tekir şişesindeki balığı yakalayacaksın işte Ben bir kenarda atarım çekerim zaten tekir balıklarından,bişey olmaz
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL SERVİS:Ücret kişi başı 5 YTL (Servis ile gelecekler listeye isimlerini yazdırsınlar) Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 KATILANLAR: 01 Beta İzmir ve Eşi.......... (ödendi) 02 Canazor ve Eşi............. (ödendi) 03 Derya Kuzusu ve Eşi+2.. (ödendi) 04 Bulsep ve Aysep.......... (ödendi) 05 Kennyg ve Eşi............. (ödendi) 06 Smena(Arif) 07 Reha ve Eşi 08 Bigfish (ümit)...............(ödendi) 09 steelrock (burak)..........(ödendi) 10 deepbourne (suat)........(ödendi) 11 Ogun ve Eşi 12 LockMan ve Eşi 13 Posion (Engin) ve Eşi 14 Celen Mustafa ve Eşi 15 Çiğdem 16 Yeşim-Semih Engez......(ödendi) 17 Ömer65 ve Eşi