Arkadaşlar, Büyük bir çoğunluk kendi imkanları ile geldiğinden servis olayımız İPTAL edilmiş. Herkes kendi İmkanları ile ulaşımlarını sağlayacaktır.
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 K A T I L A N L A R Beta İzmir ve Eşi (Birahas) Figen ve Eşi (Canazor) Aysep ve Eşi (Bulsep) Derya Kuzu ve Eşi + 2 Misafiri Kenng ve Eşi Smena (Arif) Reha ve Eşi Bigfish (Ümit) Steelrock (Burak) Deepbourne (Suat) Ogün ve Eşi LockMan(Cemal) ve Eşi Posion(Engin) ve Eşi CelenMustafa ve Eşi Çiğdem Yeşim-Semih Engez Ömer65(Ömer) ve Eşi NOT: Kırmızı renk ile işaretli olan üyeler ücretleri ödenenlerdir.
Yalnız bişey var.. Öle geriye dönüş yok diye takım elbise giymeme gibi bir lüksünüz yok.... Sayın erkek üyelerimize duyrulurr....
Birsen şu giyim konusunda biraz tutucu davranmıyormusunuz sence Herkes kendini nasıl özgür hissediyorsa öyle giyinip gelsin Ben çok şık giyindiğim zaman psikolojik olarak sanırım ,kendimi çok kasıntı hissediyorum ve gerçek Sevil' den bazı şeyler uçup gidiyor Naçizane fikrimi söylemek istedim yalnızca Kusur ettiysem affola
Kusur ne demek ablacım aşk olsun.... Ben sadece bizim için özel bir gece normalde organizasyonlarda zaten herkez istediği gibi giyiniyor diye bu şekilde istedim.... Yoksa kimseyi sıkmak gibi bir niyetim yok......
Daha çok da Ümit, Burak ve Suat' ın takım elbiseyle ne kadar iyi geçinebileceklerini merak ediyorum Hele yemekten sonra balık tutmaya kalkarlarsa
Yok canım ne Ümit' i Boyuna göre orantı var kilosunda onun o kadar Değil mi sayın başkanım ( İkide bir banlıyor beni zaten şşşşşşşşttt )
Vallah ne söyleyeyim takım elbise olayını hiç tutmuyorum ama .en azından Spor ceketimi giyerim okadar . bu arada BEnden iyi kıvırtamazsın can))
Önce evlere uğranacak ablacım,bi üst baş değişecek Bana kalırsa aslında bir de o şekilde denemek lazım,belki sorun görünüşümüzdedir
Hakikaten Balıklar '' ne efendi insanlar bunlar ,bu saygılı davranışa saygısızlık etmeyelim '' diye düşünebilirler Siz kesin takım elbise ile avlanın ama çok rica edeceğim bunların fotoğraflarını sitede yayınlayın ki sonucu görelim