Hani, ben, şey,yani,sen, hani, Tekirdağ ,falanya onun için şettim ben yoksa çok mutlu olurum hepberaber olmaktan . sevgiyle kal.
Tekrar Merhaba arkadaşlar organizasyonun yapılacağı yerin bir kaç resmini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Umarız beğenirsiniz. Not: Fotoğraf makinasının tarih ayarı sizleri yanıltmasın. Kullanmadığımız sürelerde pillerini çıkartıyoruz bu nedenle de tarih ayarı geri kalıyor..
Müjdat bey çocuk menüsü sormuşsunuz.Tabiki var.Fakat komitemiz istek dahilinde bildirmeyi uygun gördüğü için konumuza yazmadık. Çocuk menüsün de :Köfte,patates,meyve suyu ve meyve var. Ücret:15 Ytl Saygılar.....
Sevgili Burak ben bu gecede özellikle siz kardeşlerimi de görmek istiyorum.Çünkü aile içinde bekar evli ayrımı olmaz.
Yahu yenge,yokmu öyle sağda solda ,kör topal bi kız Evlendirelim şu bizim bekarları yahu Sevaptır Hep beraber bi el atsak diyom
Bak bak bak,fırsatçılara bak Kendileri merdaneyle tanıştılar ya,bizi de merdaneli yapacaklar Yok abicim ben istemiyorum,diğer arkadaşlara el atın siz
Sana ben kız bulucam birde Berkeye Hiç kaçarınız yok Aslanlar gibi kardeşlerimizi yaban ellere atmayız biz Evericez sizi hiç kaçarınız yok,birazda siz merdane tadın
Abi sen önce Berke'ye bul,sonra bana bakarsın Hem bak daha Ümit vaar,Suat vaaar...Etme abi beni sona bırak sen,ne kadar geç bakarsak merdanenin tadına o kadar iyi benim için
Listemiz burdan oluşmaya başlamıştır.Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini sırayla yazdırabilir. 1 Beta İzmir ve Eşi(ödendi) 2 Canazor ve Eşi(ödendi) 3 Derya Kuzusu ve Eşi+2 4 Reha ve Eşi 5 Smena Ahmet Şenal Akbank Alaşehir/ManisaŞube kodu:453 Hesap no:56430 Ödemelerinizi bu hesap numarasından yapabilirsiniz...
Evet doğrudur.Ödemeler bu hesap numarasına olacaktır. Ayrıca dün yanlış yazılmış,çocuk menüsü 10 ytl değil 15 ytl idir.