önce ben gideyim bari sabah 5 pazara gidecem her keze iyi geceler her daim her işiniz rast gelsin hayırlısıysa
Hayırlı işler Abi Biraz pratik yap yarın pazarda: ) Evet ablası Bende öyle diyorum.Bende ömer Abime söylemiştim..
kılık - kıyafet ve dahi oyun Havanın karanlık olduğuna bakarak gece daldığımı düşünebilirsiniz. 26 kasım 2006 da çekilen bu fotografta sudan çıkıp eve geldiğimde hava kararmıştı. Şimdi bu fotografları niye koyduğumu düşüneceksiniz. ilk iki fotografta av kıyafetlerimi, son fotograftada da işyeri kıyafetimi göstermek istedim. dikkatinizi çekerim oynarken hiç fotografım yok. kılık kıyafet ve oyun konusunda ne kadar ısrarcısınız?
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 K A T I L A N L A R Beta İzmir ve Eşi (Birahas) Figen ve Eşi (Canazor) Aysep ve Eşi (Bulsep) Derya Kuzu ve Eşi + 2 Misafiri Kenng ve Eşi Smena (Arif) Reha ve Eşi Bigfish (Ümit) Steelrock (Burak) Deepbourne (Suat) LockMan(Cemal) ve Eşi Posion(Engin) ve Eşi CelenMustafa ve Eşi Çiğdem Yeşim-Semih Engez Ömer65(Ömer) ve Eşi NOT: Kırmızı renk ile işaretli olan üyeler ücretleri ödenenlerdir. Ogün ve Eşi mazeretlerinden dolayı gelemiyorlar... Yok mu başka gelen nerde bu İzmir'liler.... Bugün son gün kaçmaz bu tanışma yemeği
TARİH: 3 Şubat 2007 Cumartesi YER: İnciraltı Sahil Restaurant SAAT: 20:00 Yemek başlamış olcak. Şimdide gelelim Menüye: Ordövr Tabağı (12 Çeşit meze) Ara sıcak; Sardalya Pane Tabiki olmazsa olmaz baş tacımız; Çipura(Lidaki) Limitli yerli içki (17 cc Rakı, 2 ad Bira, 2 adet Meşrubat, 35 cc Şarap) Salata Meyve FİYAT: Kişi başı 30 YTL Banka Hesap Bilgileri: AHMET ŞENAL Hesabı AKBANK ALAŞEHİR/MANİSA Şube Kodu: 453 Hesap No: 56430 K A T I L A N L A R Beta İzmir ve Eşi (Birahas) Figen ve Eşi (Canazor) Aysep ve Eşi (Bulsep) Derya Kuzu ve Eşi + 2 Misafiri Kenng ve Eşi Smena (Arif) Reha ve Eşi Bigfish (Ümit) Steelrock (Burak) Deepbourne (Suat) LockMan(Cemal) ve Eşi Posion(Engin) ve Eşi CelenMustafa ve Eşi Zorokoç(Çağlar) ve Eşi Çiğdem Yeşim-Semih Engez Ömer65(Ömer) ve Eşi NOT: Kırmızı renk ile işaretli olan üyeler ücretleri ödenenlerdir. Ogün ve Eşi mazeretlerinden dolayı gelemiyorlar... Yok mu başka gelen nerde bu İzmir'liler.... Bugün son gün kaçmaz bu tanışma yemeği
Para yatırmayan arkadaşlar kesin geliyorlarmı?Lütfen en geç bu akşam 19:00 kadar bildirmerini rica ediyorum.Aksi taktirde organizasyon gecesinde zor durumda kalacağız.....
Arkadaşlar bu ana kadar durumum belli olmadığı için gelip gelmeme konusunda hiç bir şey yazmamıştım çünkü İstanbuldan misafirlerimin gelme ihtimali vardı, eğer gelmezlerse son anda katılırım mantığı ile bekledim ancak haberi bu sabah aldım ve arkadaşlarım geliyorlar ve cumartesi akşamını onlarla geçirmek zorundayız, bu sebepten ötürü cumartesi geceki organizasyona katılamayacağımı belirtmek için birşeyler yazmak zorunda hissettim kendimi. Herkese şimdiden iyi eğlenceler.