Tabii herkes saatin 24:00 olmasını bekliyor Dün gece burası şıngır mıngır idi,bu saatte pek ses çıkmıyor
Bülent abicim biz üye katılımımız çok olur diye öle bir karar almıştık.Ama şuandaki durumumuza bakılır ise misafirde alabileceğiz.Eğer istiyorsanız sizde misafir getirebilirsiniz.Son anda böle bir karar olduğu için,sizin bildirme süreniz gece yarısına kadar........
ıyı aksamlar tanısma yemegıne gelmek ıstıyordum,ama cumartesı gece çalısacak olmamdan dolayı gelemeye bılırım.yınede bır degısıklık olurda cumartesı gecesı gelırsem herhangı bır sorun cıkarmı.
deniz beni çağırıyor Hayırdır Can kardeş,yoksa Burak'a kız istemeyemi?????? hazır takım elbise üstündeyken
Yahu Mustafa abicim ,bi herif bukadarmı bahtsız olur Tam Burağı everecekken kız gelemiyormuş meğersem Bedevi bu bedevii
Malesef çıkabilir.Çünkü restorana net kişi sayısı vermek zorundayız.Onlarda bizim vereceğimiz kişi sayısına göre menülerimizi hazırlayacak. Fakat yemek sonrası içkili eğlencemize katılabilirsiniz.....
İzmirrrr........Hareketlenin biraz bu ne durgunluk....... Ben heran sitede olamıyorum,fakat bakıyorumda sizde maşallah destek yok.Bu ne Lütfen eğlence düzenleyeceğiz,konferans değil..... Nerde bu sitenin neşesi.....
O gece zaten sitemiz gece görecek..... Ve gelemeyenler arkadaşlar çokkkk....pişman olacak.... Aslında geceye gelemeyip pişman olan arkadaşlara pişmaniye dağıtabiliriz..... Gelen bir pişman,gelemeyen bin pişman......