Yemek mi olacak, nikah töreni mi ? Hayır, arkadaşları evlendiriyorsak, mutlu günlerinde yanlarında olmayı isteriz Ama yok biz eğlenmeye gidiyoruz diyorsanız, şimdilik başıma masraf çıkarmayayım
arkadaşlar yarinki yemekte hepinize iyi eylenceler dilerim güzel saatler geçirin ve bizimle paylaşın....
Valla böyle giderse yemekle başlayıp yıldırım nikahı ile bitecek herhalde.Allahtan aramızda Nikah Memurluğu yapan yok.Yoksa Birsen abla onu da kafalar birilerini yarın gece sokardı dünya evine.
Az kaldı.... Haftalar,günler derken saatler kaldı.... Umarım hepimiz bu eğlencemizden memnun,mutlu ve neşeli ayrılacağız. Ben şimdiden gelen gelemeyen herkeze çok teşekkür ediyorum... Sevgiyle kalın ve hep böyle kalın.....
Selam herkese,umarım gecede fasıl vardır.Yoksa benden söölemesi acilen tedarik edilsin. Canazoru tanıyorsam fasıl yoksa o yapmaya kalkar.Kalamıştan başlar sana dün bir tepeden baktım aziz İstanbulla devam eder. Allah tepemizden bakar sonra.Uyarmadı demeyin
Aa..çok süper..Can sende varmıydı böyle yetenekler.. Gelebilmeyi çok isterdim inanın.. Eşlikte ederdik ne güzel Çok eğlenin arkadaşlar..Aklım hep oralarda olacak!!