Birde bir istek yapacağım,çok sevdiğim bir türkü bu.. Dilimden hiç düşmez.. **** İzmirin kavakları Dökülür yaprakları Bize de derler çakıcı Yar fidan boylum Yakarız konakları Selvim senden uzun yok Yaprağında üzüm yok Gamalıda zeybek vuruldu Yar fidan boylum Çakıcıya sözüm yok
Yalan valla külliyen yalan ben kim söylemek kim Asıl solo konser veren Çiğdemdir,arkadaş konserler veriyodu valla zamanında ,bizde seyirciydik koca salonda valla
Sorunda o ya zaten fasıl ayarlayın diye boşamı diyorum ben.Cancağazım sadece söölemeye çalışır ve bu sööleyebildiği anlamına gelmezgecenin akibeti açısından acilen fasıl ayarlayın arkadaşlar)
Fasıl dedin bitirdin beni Can..Yarın rezervasyon yaptım zeki çetine ..Dehşettir bu konuda.Bende orada istek yapacağım sizin için
arkadaslar herkeze ıyı eglenceler dılıyorum.sızlerle tanısmak baska gune nasıpmış,saglık olsun,gonuller bır olsun. mutluluk yuzunuzden eksık olmasın
Hemşehrilerimin arasında özlem gidriyorum işte Tamam ilki senin ama bir tane de bana olsun Ne oluuuuurr
Canım Ablacım,fasıllar kadehler havada uçuşurken,izmirin hası olan sen ve Sennur kardeşimizide elbet hatırlarız Tüm kadehler kalktıgında bilinki can dostlarınız kalbinize hitap edecek
Canım kardeşlerim benim Benim de kalbim sizlerle olacak inanın Hatta tüm Balıkavı.net 'in Kanuncuyu bağladıysan olay bitmiştir ): Hepinize çok çok iyi eğlenceler diliyorum
Tamam Can anlaştık.. O şimdi İzmir bölgesinden ayrılıp,Artvin,Konya yada Antalyadan bir yerden çıkar..