deniz beni çağırıyor Sen kanuni ile uğraşacağına kendi derdine yan,gittin sen bittin,Can kardeşle dalaşma dediydim sana
Anlamadım ki,kaynaşma yemeği mi,katletme yemeği mi Boşver ,çal sen kanuni kardeş,imkansız adlı şarkıyı
Ben telaşlı bir zaman geçirdim valla şu ana kadar Ümit ile Arif abiyi almaya giderken küçük bir kaza geçirdim Önüme atlayan kedinin canını almamak için kaldırıma çıktım ve jantımı yamulltum Ben onları almaya gidecekken Ümit'le Arif abi geldiler beni almaya Neyse jantımızı değiştirdik sorunumuz kalmadı,şimdi tekire hazırlanma zamanı
Ben henüz hiç deniz organizasyonuna katılmış değilim ancak karadada olsa sizlerle bir organizasyonda olmak güzel.Umarım gece güzel geçer. Şimdiden herkese iyi eğlenceler diliyorum.Akşama görüşmek üzere...
Ben konuya birşey yazmıyorum farkındaysanız, hasetimden çatlamak üzereyim çünkü Hepsi orada grup halindeler şimdi, çıldırmak üzereyim, bütün kıskançlığım üzerimde anlayacağınız. Valla fenayım ben yanaşmayın bana
Ben hazırım yahu Traş filanda oldum ,kıyafetlerde hazır(gravatta ).Birazdan 2 tane tekir yuvarlıycam antrenmanlı geleyim maça diye