Müjdat bey 4 kişi olduk demişsiniz.Öncelikle belirtmek isterim eşiniz ve çocuklar hariç misafir kabul edemiyoruz.Gelmek isteyen arkadaşlarınız var ise üye olması gerekiyor. Saygılar....
Bence kendi adına konuş sen .... Bizi hiç araya katma bizler suat bene mesut bahtiyar iki genciz o yüzden . hem aramızdaki en yaşı bekarlar Berke ile Mutlu bilvar ve sen varken biz küçüklere söz böyle öz düşmez... Bu arada organizasyonunuz Hayırlısı olsun Birsen Hanım..
Umarım İzmir grbunun güzel insanları bir arada Eşsiz bir gece geçirir. Beklenen seviyede katılım olacağını düşünüyorum.TAbiki uınutmadan Manisa grubumuzda ve izmir dışında olan bütün balikavi.net ailesi olarak.
Bütün balıkavi.net ailesi gelebilir. İlla İzmir Manisa olacak diye bir zorunluluğumuz yok. Bütün illerdeki üye arkdaşlarımızı bekliyoruz.
Dikkatinizi Çekerse Ahmet Bey .İzmir dışındaki balikavi.net ailesi dedim . Ama cümleme açıklama getirdiğiniz için teşekkür ederim .
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Sizde taktir edersiniz ki zamanımız kısıtlı bu yüzden biran önce kararlar verilip isimler yazdırılırsa sevinirim. Son ödeme tarihi:31 Ocak çarşamba günü sona erecektir.Daha sonraki ödemeler kabul edilmeyecektir. Bilgilerinize Arz Ederim... Saygılar.....
Haydiiii....Gençler asıl sizin isimleriniz olmalı başta... Ailemizde yaşlı genç kavramı yok.Herkez aynı yaşta...
Arkadaşlar servis ücretlerimizde belli olmuş bulunmaktadır.Ücretler serviste alınacaktır.Servis ile gelmek isteyen arkadaşlar isimleri yazıdırken belirtirler ise iyi olur. Servis Ücreti: Kişi başı 5 ytl
Baksana Can kimsenin sesi sedası çıkmıyo... Hayır evli olan arkadaşlar eşlerine soracak anladım.... Abi bekarlar niye bu kadar düşünüyo onu anlayamadım......
Benim o tarihteki akıbetim belli değil,onun için henüz tamam geliyorum diyemiyorum,bilgilerinize arkadaşlar
Burak'çım ona bakarsan ogün için kimsenin akıbeti belli değil.... İş için sölüyorsan bilemem tabi....